Sold out μέχρι να πεις... Πόλη!

Sold out μέχρι να πεις... Πόλη!

Gazzetta team
Sold out μέχρι να πεις... Πόλη!

bet365

Ούτε το... ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ δεν θα χώραγε την πράσινη τρέλα για το Final Four της Πόλης, καθώς τα 18.000 εισιτήρια για το ματς με την Μακάμπι αποδείχτηκαν πολύ λίγα.

Ήταν δεδομένο και πλέον επιβεβαιώθηκε! Την Πέμπτη (5/4, 21.45) στο ΟΑΚΑ δεν θα πέφτει καρφίτσα, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει ότι εισιτήρια πλέον δεν υπάρχουν!

Μόλις χθες ξεκίνησε η διάθεση των εισιτήριων για το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι και μια ημέρα μετά δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Το ΟΑΚΑ επομένως -όπως αναμενόταν θα είναι κατάμεστο- και ελπίδα όλων είναι στο τέλος της βραδιάς να πανηγυρίσουν μαζί παίκτες και οπαδοί την πρόκριση στο Final Four.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη (5/4, 21.45) με αντίπαλο τη Μακάμπι Ελέκτρα Τελ Αβίβ για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη και είναι δεδομένο ότι θα παίξει σε γεμάτο γήπεδο. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης εξαντλήθηκαν, καθώς ο κόσμος έδειξε στην πράξη ότι θα σταθεί δίπλα στην ομάδα που τον έχει κάνει περήφανο τόσες φορές στο παρελθόν. Αν υπάρξουν επιστροφές, θα γίνει άμεσα σχετική ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Τελευταία Νέα