Φέρε τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ!

Φέρε τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ!

Gazzetta team
Φέρε τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ!

bet365

Να κάνει το 2-2 και να φέρει ξανά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για πέμπτο ματς θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός (22:05, Novasports 3) που δίνει αγώνα... ζωής ή θανάτου κόντρα στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε την Τρίτη και παρά το σχετικά καλό πρόσωπο που παρουσίασε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, πλήρωσε την άσχημη εικόνα που είχε στο πρώτο μέρος. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του είναι με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν από την... κόλαση. Φυσικά, είναι δύσκολο να επιστρέψει κάποιος από το 2-1 αλλά στον Παναθηναϊκό ξέρουν καλά ότι αν γίνει απόψε στο 2-2 η πρόκριση στην Πόλη δεν θα χαθεί μέσα στο ΟΑΚΑ.

Σε απόδοση 1.90 βρίσκουμε στην betoto το διπλό του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ

Το ίδιο όμως λένε και στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Ντέιβιντ Μπλατ ξέρει πολύ καλά ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλώσεις δεύτερη φορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα το ΟΑΚΑ και θέλει να... τελειώνει απόψε. Το γήπεδο θα είναι όπως είναι λογικό κατάμεστο με 11.000 οπαδούς να ζητάνε την πρόκριση στο Final Four της Πόλης και αυτό θα είναι από τα βασικά πλεονεκτήματα της Μακάμπι απόψε. Ωστόσο, η Μακάμπι καλείται να κάνει υπέρβαση αφού μόνο εύκολο να κερδίσεις τρεις φορές μέσα σε λίγες ημέρες τον Παναθηναϊκό, ειδικά όταν οι «πράσινοι» παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Αγωνιστικά οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και αναμένονται οι δύο ομάδες πάνοπλες για την αποψινή μεγάλη μάχη. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Φινλανδός Καρλ Γιούνγκεμπραντ, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ.

 

Τελευταία Νέα