Πεδουλάκης: «Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα»

Πεδουλάκης: «Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα»

Γιάννης Ράμμας
Πεδουλάκης: «Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα»
Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο Κάουνας (73-78), αλλά ο Αργύρης Πεδουλάκης έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους, μέχρι να έρθει κι η... υπόλοιπη μισή πρόκριση.

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη αμυντικά, τα οποία διορθώσαμε στο δεύτερο. Στην επανάληψη κατεβάσαμε το ρυθμό του αγώνα, απ' τον οποίο παίρνει ενέργεια κι ο κόσμος της Ζαλγκίρις. Επιπλέον, δεν κάναμε πολλά λάθη. Στο "5 εναντίον "5" ήμασταν καλύτεροι. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι, στο οποίο ανταποκριθήκαμε σωστά. Είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ των ψηλών, κάτι που μας αποδιοργάνωσε. Στο τέλος είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, για να φτάσουμε στη νίκη. Γνωρίζαμε ότι μέσα απ' την ομάδα θα κερδίσουμε τον αγώνα κι αυτό έγινε. Μετά από πολύ καιρό ήμασταν όλοι μαζί και στις προπονήσεις. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ήταν μία νίκη. Δεν έχουμε πετύχει, όμως, τίποτα ακόμα» είπε απ' το Κάουνας ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

«Προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε» πρόσθεσε αναφορικά με την εμφάνιση του Ρόκ0-Λένι Ούκιτς και κατέληξε επ' αυτού: «Σήμερα (21/2) εξουδετέρωσε τον Πόποβιτς κι είχε πολύ καλή επιθετική παρουσία. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει το παιχνίδι του σ' αυτή την ηλικία, αλλά τον στηρίζουμε, καθώς αισθάνεται την πίεση».