Κόντρα σε Καντού κι ατυχία...

Κόντρα σε Καντού κι ατυχία...

Γιάννης Ράμμας
Κόντρα σε Καντού κι ατυχία...
Ο Παναθηναϊκός είδε τον Κώστα Τσαρτσαρή να συμμετέχει σε μέρος τους προγράμματος και θα ταξιδέψει μαζί με τον Μάρκους Μπανκς στην Ιταλία, όχι κι ο «Σόφο», που θα κάνει παρέα στον Ρόκο-Λένι Ούκιτς.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ο.Α.Κ.Α., αλλά το υπόλοιπο της αποστολής του στο α' όμιλο της Ευρωλίγκας μόνο εύκολο δεν αναμενόταν. Πιθανή ήττα απ' την Καντού (23/11, 21:00) θα περιπλέξει την κατάσταση, ενώ πιθανή νίκη στο Ντέζιο θα τον στείλει με το ένα πόδι στο ΤΟΡ 16. Ο Αργύρης Πεδουλάκης κι οι παίκτες του δε θέλουν ούτε να σκέφτονται το πρώτο σενάριο, αλλά θα πρέπει να παλέψουν για το αποτέλεσμα πρόκρισης χωρίς τους Ούκιτς και Σχορτσανίτη.

Ο Κροάτης γκαρντ (θλάση στον δικέφαλο) τέθηκε εκτός πλάνων με έπειτα την αναμέτρηση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (15/11), ενώ ο «Σόφο» (κάκωση στο πέλμα) προστέθηκε τελευταίος στο απουσιολόγιο αμέσως μετά την τελευταία υποχρέωση της ομάδος απέναντι στον Κ.Α.Ο.Δ. (18/11). Ο Έλληνας σέντερ έμεινε εκτός προπόνησης για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Απ' την άλλη, ο Κώστας Τσαρτσαρής (διάστρεμμα) ακολούθησε μέρος του προγράμματος και θα μπει στο αεροπλάνο, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι Λάσμε και Σκορδίλης θα μείνουν μόνοι κι έρημοι στη θέση «5». Ομοίως κι ο Μάρκους Μπανκς, που αμέσως θα πέσει στα βαθιά.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα (4μ.μ.) της 22/11.