Τρέχει να προλάβει το τζάμπολ ο Άντερσεν

Τρέχει να προλάβει το τζάμπολ ο Άντερσεν

Γιάννης Ράμμας
Τρέχει να προλάβει το τζάμπολ ο Άντερσεν
Ο Ντέιβιντ Άντερσεν της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ταλαιπωρείται από τραυματισμό κι είναι αμφίβολος εν όψει Ολυμπιακού (29/3, 21:00/Ε.Τ.1) στην Ülker Sports Arena.

Ο 33χρονος σέντερ (τενοντίτιδα στον αχίλλειο) δεν αγωνίστηκε στην πρόσφατη νίκη επί της Γκαζιάντεπσπορ (26/3 - 23 αγων. TBL) και τρέχει να προλάβει το τζάμπολ της 13ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας. Η τουρκική ομάδα παίρνει 7,5 πόντους και 4,1 ριμπάουντ ανά συμμετοχή του.

Απ' την άλλη, ο επίσης προερχόμενος προερχόμενος από τραυματισμό Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στις προπονήσεις και δεν αναμένεται να αγωνιστεί, ενώ πια ο Ούρος Τρίπκοβιτς (διάστρεμμα) δεν πονοκεφαλιάζει τον Ερτουγκρούλ Ερντογκάν, ο οποίος τον είχε στη διάθεσή του στην τελευταία αναμέτρηση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.