Θέλει κι άλλους τίτλους ο Ντόρσεϊ

Θέλει κι άλλους τίτλους ο Ντόρσεϊ

Gazzetta team
Θέλει κι άλλους τίτλους ο Ντόρσεϊ

bet365

Ο Τζόι Ντόρσεϊ μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας και ξεκαθάρισε πως στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του είναι μια ανάλογη σεζόν με την περσινή.

Αναλυτικά, ο Τζόι Ντόρσεϊ μίλησε στο κανάλι της Ευρωλίγκας για:

το γεγονός ότι ξεκινάει από την αρχή της χρονιάς στον Ολυμπιακό, καθώς αποκτήθηκε στα μέσα της προηγούμενης σεζόν:

«Είναι εξαιρετικό. Αυτή τη φορά μπορώ να δεθώ με τα παιδιά και να τα ζήσω όλα από την αρχή. Ήρθα αργά την προηγούμενη σεζόν και αυτό ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να μάθω την ομάδα, αλλά τώρα ξεκινώντας νωρίς βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά με τους προπονητές».

το κατά πόσο θα είναι βελτιωμένος τη νέα χρονιά:

«Δεν θα υπάρχει τόσο άγχος, Τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα να προσαρμοστώ στην Ευρωλίγκα, αφού έχω έναν χρόνο στις πλάτες μου. Είναι καλύτερο όταν έχεις έναν γκαρντ σαν τον Σπανούλη, ο οποίος με βοηθάει πολύ".

τη συνεργασία του με τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα:

«Είναι καλή. Όλα πηγαίνουν κατ’ ευχή. Θέλει να παίζουμε γρήγορα, με βοηθάει να βελτιώσω την επίθεσή μου, το σουτ και τα τελειώματα μου στη ρακέτα».

το αν βοηθάει η παραμονή των παικτών από την περασμένη χρονιά:

«Πολύ. Γνωριζόμαστε και το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε φίλοι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, οπότε ο ένας βασίζεται στον άλλο για τα πάντα. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής».

την Ευρωλίγκα και το πρώτο ματς απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ:

«Είμαι ειδικά ενθουσιασμένος για το πρώτο ματς. Θα έχει πλάκα να αντιμετωπίσω τους πρώτους μου συμπαίκτες από τότε που ήρθα να παίξω στην Ευρώπη. Έχουμε όμως και άλλα παιχνίδια και νομίζω ότι θα είναι μια σπουδαία σεζόν στην Ευρωλίγκα».

το τι θα πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι», ώστε να διατηρήσουν τον τίτλο τους:

«Πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα είμαστε πιστεύω σωστοί».

 

Τελευταία Νέα