Στο... δρόμο της Ρουντούπις ο Άρης

Στο... δρόμο της Ρουντούπις ο Άρης

Στέλλα Παπαδοπούλου
Στο... δρόμο της Ρουντούπις ο Άρης
Στον δρόμο που χάραξε η Ρουντούπις θα... περπατήσει ο Άρης που ευελπιστεί να χτυπήσει κι αυτός τη Νίμπουρκ (13/12, 7μ.μ.) στην έδρα της, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να τονίζει πως οι νίκες έχουν φτιάξει τη διάθεση της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για το παιχνίδι με τη Νίμπουρκ και τον τρόπο που θα αγωνιστούν: «Πάμε να παλέψουμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Από την εικόνα που μας είχε δείξει, δεν πιστεύαμε ότι θα έχανε μέσα στην έδρα της από την Ρουντούπις. Να που έγινε όμως και αυτό, οπότε μας δίνει την δυνατότητα να αγωνιστούμε σκληρά και αν είμαστε καλοί να τους κερδίσουμε με την σειρά μας. Με αυτόν τον σκοπό ήρθαμε στην Τσεχία για να τους αντιμετωπίσουμε.

Για να τα καταφέρουμε πρέπει να πιάσουμε πάρα πολύ καλή απόδοση όπως έκανε η Ρουντούπις. Χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να βάλουμε σε τάξη την κούραση από τα συνεχόμενα κουραστικά ταξίδια και τις πολλές ώρες πτήσεων».

Ο Άρης μετά τις συνεχόμενες ήττες βρήκε τον δρόμο προς τις επιτυχίες: «Οι απαιτήσεις είναι πολλές όταν μιλάμε για τον Άρη. Από την αρχή της χρονιάς στόχος μας είναι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει.

Οι πέντε νίκες στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις, όπως επίσης η υψηλή απόδοση που πιάνουμε και η βελτίωση στο παιχνίδι μας έχουν ως αποτέλεσμα να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση μας.

Παράλληλα μεγαλώνουν τη διάθεση μας για δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά και να ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Ξεπερνώντας την κάθε δυσκολία μπορούμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».