Θέλει (και) πνευματική προετοιμασία ο Ζούρος

Θέλει (και) πνευματική προετοιμασία ο Ζούρος

Γιάννης Ράμμας
Θέλει (και) πνευματική προετοιμασία ο Ζούρος

bet365

Ο Ηλίας Ζούρος δεν παραγνωρίζει την κούραση των διεθνών και τις απουσίες ορισμένων κι έθεσε στόχο την πνευματική προετοιμασία, αφού αθλητικά η «γαλανόλευκη» διαθέτει τα απαραίτητα.

Η ελληνική ομάδα αναχώρησε για το Κάουνας, όπου στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει Προολυμπιακού Τουρνουά (2-8/7) θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία (16/6) και τη Λιθουανία (17/6). Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και δεν έκανε τα... στραβά μάτια στη δεδομένη κούραση των διεθνών, τρεις εκ των οποίων εξακολουθούν να έχουν υποχρεώσεις σε συλλογικό επίπεδο.

«Δεν έχουμε χρόνο. Και σ' αυτά τα παιχνίδια, που πάμε τώρα, ουσιαστικά... προπόνηση θα κάνουμε, για να μπορέσουμε να βάλουμε κάποια πράγματα και να κρατήσουμε το βασικό κορμό απ' τα περσινά παιχνίδια που είχαμε και στην άμυνα και στην επίθεση» είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε αναφορικά με τα προβλήματα της Εθνικής Ομάδος:

«Πρόβλημα είναι πάντα, όταν κάποιοι δεν είναι εδώ. Πρόβλημα είναι, όταν οι παίκτες της Ιταλίας (σ.σ. Ζήσης, Μπουρούσης & Φώτσης) θα ενσωματωθούν αργά. Πρόβλημα είναι ότι εμείς ξεκινήσαμε πάρα πολύ αργά, γιατί άργησαν ακόμη κι οι Τελικοί (σ.σ. της Α1) να τελειώσουν. Υπάρχουν, λοιπόν, πάρα πολλά προβλήματα. Δεν πρέπει να μένουμε σ' αυτά, βέβαια. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε όσο μπορούμε, πνευματικά περισσότερο, κι αθλητικά να έχουμε μία καλή συντήρηση, για να 'μαστε έτοιμοι στα παιχνίδια».

 

Τελευταία Νέα