Κυκλοφόρησε το Microsoft Wireless Display Adapter V2 (pics & vid)

Gazzetta team
Κυκλοφόρησε το Microsoft Wireless Display Adapter V2 (pics & vid)
Πόσες φορές έχει χρειαστεί να συνδέσετε το laptop σας στην οθόνη του σαλονιού και πόσες φορές έχετε μετανιώσει που δεν αγοράσατε την Smart TV που κοιτούσατε στο μαγαζί;

Όπως και να το κάνουμε, οι smart τεχνολογίες είναι συνδεδεμένες άρρηκτα με το σύγχρονο σαλόνι και αν δεν έχετε στην κατοχή σας μια Smart TV, μπορείτε να μετατρέψετε την δική σας σε μια τέτοια.

Του Παύλου Παπαπαύλου

Η Microsoft έχει παρουσιάσει και διαθέτει στην αγορά τον Microsoft Wireless Display Adapter V2, ο οποίος επιτρέπει τη σύνδεση μιας φορητής συσκευής (laptop, smartphone, tablet) με την τηλεόρασή σας, ειδικά αν έχει λειτουργικό Windows Phone. Η τιμή του κυμαίνεται περί τα €55 και στο πακέτο αγοράς βρίσκεις ένα καλώδιο με δύο βύσματα. Η μία του άκρη είναι HDMI και η άλλη USB και στην περίπτωση που τα 60 εκατοστά καλωδίου δεν φτάνουν, μπορείτε να βρείτε στο κουτί και μια επέκταση που θα σας δώσει έξτρα 20 εκατοστά. Η σύνδεση είναι απλή και τυπικά μετατρέπετε την τηλεόρασή σας σε ένα απομακρυσμένο monitor για να βλέπετε παρουσιάσεις, φωτογραφίες, videos κτλ. Η διαδικασία μεταφοράς δεδομένων είναι η κλασική ασύρματη, ωστόσο κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι πως λόγω του lag, η διαδικασία δεν ενδείκνυται για όσους θέλουν να απολαύσουν video games.

Η σύνδεση μεταξύ της συσκευής σας και του Microsoft Wireless Display Adapter χρησιμοποιεί τεχνολογία Miracast (WiFi) και η συνολική εμπειρία για θέαση ή παρουσιάσεις είναι αρκετά καλή. Ο πιο απαιτητικός χρήστης γραφείου θα καλυφθεί στο έπακρο και θα βρει μια φθηνή λύση για να κάνει τη δουλειά του σε μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής. Μπορείτε να δείτε ένα δείγμα του πως δουλεύει το νέο αυτό προϊόν της Microsoft, μέσα από τον παρακάτω video player.