Οι προτάσεις του gazzetta.gr για το Σαββατοκύριακο

Gazzetta team
Οι προτάσεις του gazzetta.gr για το Σαββατοκύριακο
Ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη ανεβαίνει στην ατζέντα του gazzetta.gr με πέντε προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία για όλα τα γούστα.

Θέατρο

Πλούτος του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη στην Επίδαυρο

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου και το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Αθηνών και κατόπιν σε περιοδεία σε όλη τη χώρα, οι Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, με 12μελή χορό ηθοποιών και μουσικών, παρουσιάζουν τη δημοφιλή κωμωδία του Αριστοφάνη «Πλούτος» σε σκηνοθεσία και διασκευή του Γιώργου Κιμούλη.

Τιμές; Ζώνη VIP: 45€, Ζώνη Α: 30€, Ζώνη Β: 20€, 15€ (Φοιτητικό) Άνω Διάζωμα: 10€, 5€ (Φοιτητικό, Άνεργοι) A.μεΑ.: 5€

Πότε; 1-2 Ιουλίου 2016 στις 21.00

Που; Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Επίδαυρος

Κοκομπλόκο σε σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Η ξεκαρδιστική κωμωδία Κοκομπλόκο, που βασίζεται στη γαλλική κωμωδία του Μαρκ Καμολετί «Pyjama pour six» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να ταράξει τα ήσυχα βράδια του καλοκαιριού μας, σε μετάφραση, απόδοση και σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά. Μαζί του πρωταγωνιστούν οι: Βασιλική Ανδρούτσου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Κρόμπας, Σοφία Μανωλάκου και Ματίνα Νικολάου

Τιμές; Γενική Είσοδος 15€, ΑΜΕΑ - Άνεργοι – Φοιτητές – Παιδικό 12€

Πότε; Κυριακή 3 Ιουλίου στις 21.30

Που; Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς

Έξοδος

Ο John Digweed στο Bolivar Beach Bar

Το Bolivar Beach Bar υποδέχεται στα decks του έναν από τους πρωτοπόρους της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής κι από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού. Ο John Digweed, πρωτεργάτης της progressive house, μόνιμος θαμώνας στις διεθνείς λίστες με τους καλύτερους djs και παραγωγούς για πάνω από μία 15ετία, επιστρέφει στην Αθήνα, πιστός στο πολυαναμενόμενο ετήσιο ραντεβού του με τους Έλληνες fans του.

Τιμές; Είσοδος 13€ / Προπώληση 10€, Μπύρα: 5€, Ποτό: 7,5€, Φιάλη: 85€

Πότε; Παρασκευή 1 Ioυλίου 2016 στις 21.00

Που; Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Συναυλία

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ταξιδεύουν και φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα για να μοιραστούνε μαζί μας τα τραγούδια εκείνα που το κοινό με την ψηφοφορία του έδειξε ότι αγαπάει και χαίρεται να ακούει! Και φυσικά, τραγούδια καινούρια και παλιά από τα πλούσια και αγαπημένα τους ρεπερτόρια και τις δημιουργικές τους διασκευές.


Τιμές; Από 13€
Πότε; Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016 στις 21.30

Που; Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς

Σινεμά

Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας

Πώς γίνεται να ταιριάξει η ιστορία ενός μικρού ορφανού κοριτσιού, με εκείνη ενός μεγάλου φιλικού γίγαντα και της βασίλισσας της Αγγλίας; Το παραμύθι του Roald Dahl και η σκηνοθεσία τουSteven Spielberg έχουν τις απαντήσεις. Η 10χρονη ορφανή Σόφι πιστεύει στην ύπαρξη του... μπαμπούλα και μάλιστα είναι βέβαιη ότι αυτός εμφανίζεται στο στους δρόμους του Λονδίνου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα. Ένα βράδυ που δεν μπορεί να κοιμηθεί, η Σόφι παραβαίνει τους κανόνες της και διαπιστώνει με τα ίδια της τα μάτια πως ο μπαμπούλας είναι αληθινός και... τεράστιος! Ο γίγαντας αντιλαμβάνεται την παρουσία της και την κλέβει, αλλά ευτυχώς για τη Σόφι, τούτος ο γίγαντας έχει καρδιά από χρυσάφι και δεν μοιάζει καθόλου με τους ομοίους του.