Στις 16 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Gran Turismo Sport

Gazzetta team
Στις 16 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Gran Turismo Sport
Το Gran Turismo Sport αναμένεται το Νοέμβριο αποκλειστικά για το PlayStation 4, όπως ανακοίνωσε η Polyphony Digital.

Το νέο racing game θα περιλαμβάνει livery editor (για επεξεργασία στολής), 137 premium αυτοκίνητα, 19 διαφορετικές τοποθεσίες και δύο νέες πίστες, οι Northern Isle Speedway και Tokyo street circuit.

Η eSports έχει αναλάβει το νέο Sport mode το οποίο θα προσφέρει στους παίκτες προγραμματισμένα events, που θα τους επιτρέπουν να ανταγωνιστούν για μια πραγματική άδεια FIA!

Οι προ-παραγγελίες για τις φυσικές και ψηφιακές εκδόσεις του τίτλου είναι διαθέσιμες από σήμερα, 19 Μαΐου. Η συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει μια ρέπλικα της Mercedes-AMG GTS και έναν οδηγό τον οποίο υπογράφουν οι experts της Polyphony Digital. Οι Steel Book Edition και Bonus Edition έρχονται με μια σειρά από digital exclusives και extras. Επιπλέον, επιλεγμένα καταστήματα θα προσφέρουν αποκλειστικά πακέτα. Το Gran Turismo Sport αναμένεται στις 15 Νοεμβρίου στη Βόρεια Αμερική και στις 16 του μήνα στην Ευρώπη. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε μια σειρά από νέα in-game screenshots καθώς και το πρώτο gameplay trailer:


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μετά τη σημερινή αποκάλυψη του Gran Turismo Sport, η Sony Interactive Entertainment «άνοιξε» τις προ-παραγγελίες για το game. Οι ψηφιακές προ-παραγγελίες είναι διαθέσιμες στο ευρωπαϊκό PS Store και περιλαμβάνουν τις standard edition και digital deluxe edition έναντι €59.99 και €69.99 αντίστοιχα. Η standard edition έρχεται με ένα PS4 dynamic theme, ένα “Pace Car pack” και in-game credits. Η digital deluxe edition περιλαμβάνει μπόλικο περιεχόμενο: livery Sticker Pack, Japan Theme Pack, America Theme Pack, Europe Theme Pack, Chrome Racing Helmet και 1.000,000 credits. Όσον αφορά στις φυσικές εκδόσεις του τίτλου, η limited edition περιλαμβάνει το φυσικό αντίτυπο του GT Sport, GT Starter Pack (με 8 αυτοκίνητα), 1MM In-Game Credit (για κατασκευή και προσαρμογή γκαράζ με $1MM in-game currency), Livery Sticker Pack, Racing Helmet και συλλεκτικό steel case. Από την άλλη, υπάρχει και η collector’s edition που έρχεται με όλα όσα περιλαμβάνει η limited edition, μαζί με μία ρέπλικα της Mercedes-AMG GT και strategy guide που έχει γραφτεί από τους devs της Polyphony Digital.

Πηγή: enternity.gr