Το party της χρονιάς! Έρχεται στη Θεσσαλονίκη... (pics)

Gazzetta team
Το party της χρονιάς! Έρχεται στη Θεσσαλονίκη... (pics)
Είναι κάτι parties που δεν είναι σαν τα άλλα! Είναι κάτι parties που μαζεύουν «όλο τον καλό τον κόσμο». Είναι κάτι parties, που γίνονται στη Θεσσαλονίκη και δικαιολογούν το κλισέ «όλη η πόλη μια παρέα». Στις 20 Φεβρουαρίου, ήρθε η ώρα για ΤΟ Party!

«Το 1NC a.k.a. ONE NIGHT CLUB προέκυψε ως ιδέα, όταν νιώσαμε έντονα ότι η νυχτερινή διασκέδασή της Θεσσαλονίκης δε «φρόντιζε» ιδιαίτερα πολλούς από εμάς, που «πρωτοβγαίναμε» στη δεκαετία του '90! Ίσως και πιο πριν...

Αυτό το ηλικιακό group, των "around 30's" , λόγω υποχρεώσεων, οικογενειακών και μη, δεν μπορεί να συντηρήσει άνετα ένα νυχτερινό μαγαζί σε καθημερινή βάση και έτσι, οι επαγγελματίες του χώρου δεν ασχολούνται...και τόσο μαζί μας!

Γι' αυτό λοιπόν, αφού νιώσαμε ότι τα περισσότερα μαγαζιά δεν απευθύνονται σε εμάς, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μόνοι μας το party στο οποίο όλοι «θα θέλαμε να πάμε»!

«Στήνουμε» μόνοι μας, για εμάς ένα club για μια νύχτα! Να θυμηθούμε τα παλιά, να «ξεσκουριάσουμε» με τα καινούρια, να δούμε τι νέο μπορούμε να ζήσουμε και... όπου μας βγάλει.

Στις 20 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με το Cocones Beach Bar, στον πολυχώρο WE, ένα Club για μία νύχτα, ζητώντας και δίνοντας… Just a Little More Love!

Μία νύχτα γεμάτη House και Dance μουσική των 90΄s, 00's, 10's και όχι μόνο, από τους djs του 1ΝC, με πολλές εκπλήξεις και happenings για όλους εμάς που ψάχνουμε κάτι ιδιαίτερο για να θυμηθούμε πώς τα… «σπάγαμε».

Μια προσπάθεια για κάτι άλλο, νέο, διαφορετικό, ελπίζουμε καλό και πάντα ΓΙΑ καλό.

Σαν ένα μεγάλο party μιας μεγάλης παρέας, που έχει ανάγκη να ξεσκάσει, να διασκεδάσει αλλά και να βοηθήσει...

Έτσι, οι δύο στόχοι μας είναι από τη μία, ένα ιδιαίτερο party και από την άλλη, η βοήθεια προς κάποια ομάδα συμπολιτών μας σε ανάγκη.

Δεν έχουμε στόχο, ούτε το κέρδος, ούτε να προκαλέσουμε εν μέσω κρίσης. Αντίθετα, αποφασίσαμε ότι τα χρήματα που περισσεύουν, αφού πληρωθούν οι διάφορες υποχρεώσεις (πχ ενοίκιο χώρου, ποτά, ηχητική εγκατάσταση, οι διάφοροι επαγγελματίες κλπ), να δίνονται σε κάποιο ίδρυμα χωρίς ιδιαίτερες διασυνδέσεις και προβολή, που τα έχει πραγματική ανάγκη και έχει επιδείξει έργο.

"Just a Little More Love..." λοιπόν, για το αγόρι μου, το κορίτσι μου, το φίλο, τη φίλη αλλά και το συνάνθρωπό μου, μιας και μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο».

(συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό)
Ποτό: 6€, Μπυρα 4€
Doors Open: 22:00

Προπώληση στα Hot Spots :

ΚΕΝΤΡΟ
1. ΗΛΕΚΤΡΑ Hair & Make up Studio
Λασσάνη 7
2. Μεταμόρφωσις / Metamorfosisαίθουσα τέχνης
Χρυσ. Σμύρνης 11
3. Οπτικά Ποπέσκου-Δημητριάδου
Αριστοτέλους 6
4. YA CAFE
Ν.Γερμανού 1 (εντός κτιρίου ΧΑΝΘ)
5. Youbath.gr
Εγνατία 83
6. Aza Cinema Club
Αλ. Σβωλου 6