Το Stranger Things αποκάλυψε τον τίτλο του 1ου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν και... δεν κρατιόμαστε! (pic)

Gazzetta team
Το Stranger Things αποκάλυψε τον τίτλο του 1ου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν και... δεν κρατιόμαστε! (pic)
Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει η τέταρτη και τελευταία σεζόν του Stranger Things, αλλά ξέρουμε δύο πράγματα: Τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου... και ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Μέσω του επίσημου λογαριασμού των σεναριογράφων της σειράς στο Twitter μαθαίνουμε πως το 1ο επεισόδιο θα λέγεται ''The Hellfire Club''.

Η σχετική εικόνα, μάλιστα, αναφέρει συγκεκριμένα: «Ξεκινάμε μια λέσχη. Είσαι μέσα;»...

Δεν μπορούμε, φυσικά, να γνωρίζουμε τι... εννοούν οι ποιητές, αλλά με μια πρόχειρη ματιά στη Wikipedia ανακαλύψαμε ότι Hellfire Club λεγόντουσαν λέσχες της υψηλής κοινωνίας σε Βρετανία και Ιρλανδία, κατά τον 18ο αιώνα. Σε αυτές τις λέσχες, λοιπόν, υπήρχε η φήμη ότι συναντιόντουσαν άτομα που ήθελαν να συμμετάσχουν σε αθάνατες πράξεις, ενώ τα μέλη τους είχαν σχέσεις με την πολιτική.

Θυμίζουμε, η τρίτη σεζόν του Stranger Things έσπασε όλα τα ρεκόρ της πλατφόρμας, με 64 εκατομμύρια λογαριασμούς να βλέπουν τα επεισόδια στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της.

Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, και παρότι δεν κρατιόμαστε, αργούμε ακόμη, καθώς το φινάλε της σειράς δεν αναμένεται πριν το τέλος του 2020...