10 πράγματα που πρέπει να έχει στο ψυγείο του κάθε εργένης που σέβεται τον εαυτό του (pics)

Gazzetta team
10 πράγματα που πρέπει να έχει στο ψυγείο του κάθε εργένης που σέβεται τον εαυτό του (pics)
Δημιουργήσαμε τη λίστα με όλα όσα πρέπει να διαθέτει ο ελεύθερος BOSCH ψυγειοκαταψύκτης του με 70 εκατοστά πλάτος.

Μπορεί να έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από όταν ήσουν φοιτητής και να θυμάσαι μόνο τα καλά της τότε ζωής σου. Τα ξενύχτια, τα ποτά, τις συμφοιτήτριες και τέλος, φυσικά, το πολυπόθητο πτυχίο σου.

Τα «κακά» προτιμάς να μη τα θυμάσαι και τόσο. Την αφραγκία, τις… χυλόπιτες, τη νοσταλγία για το πατρικό σου και φυσικά το ψυγείο σου. Εκείνο το μικρό, το πολυκαιρισμένο, που μια δούλευε και δυο δεν και που σου κράτησε συντροφιά για τα 4-5 χρόνια της φοιτητικής σου ζωής. Μήπως θυμάσαι τι έχει μέσα εκείνο το ψυγειάκι; να σου θυμίσουμε εμείς. Μια μουστάρδα, μερικά παγάκια και ένα ξεχασμένο ταπεράκι από τη μαμά σου που από ένα σημείο και μετά φοβόσουν να το ανοίξεις. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο, βάζουμε όσα στοιχήματα θες.

Οι εποχές όμως αυτές περάσαν ανεπιστρεπτί και πλέον το ψυγείο σου είναι κάπως πιο μεγάλο, κάπως πιο καλό, πιο σύγχρονο και σίγουρα έχει περισσότερα είδη μέσα.

Ίσως μάλιστα να είναι και κάποιο από αυτούς τους ελεύθερους ψυγειοκαταψύκτες των 70 εκατοστών της BOSCH, οι οποίοι διαθέτουν ακόμα και Wi-Fi χάρη στο οποίο ο ψυγειοκαταψύκτης μπορεί να συνδεθεί στο Home Connect System και να ελέγχεται μέσω εφαρμογής από το κινητό σου. Αν είναι, τότε μπράβο, έχεις κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα προς την εργένική σου ζωή. Αν όχι, πάρε ιδέες, βάλε ένα καλό στο μάτι και προχωράμε.

Όπως είπαμε λοιπόν, η εποχή που μέσα στο ψυγείο σου είχες μόνο μια μουστάρδα, μερικά παγάκια και ένα ξεχασμένο ταπεράκι, πέρασαν ανεπιστρεπτί. Τώρα πια είσαι εργένης. Θα μου πεις, «χωρίς (σταθερή ή καθόλου) σχέση τότε, χωρίς (σταθερή ή καθόλου) σχέση και τώρα, ποια η διαφορά;». Η διαφορά είναι ότι τότε ήσουν μπακούρι, τώρα εργένης.

Πάμε παρακάτω.

Μαζί θα δούμε 10 πράγματα που πρέπει να έχει στον ψυγειοκαταψύκτη του κάθε εργένης που σέβεται τον εαυτό του έτσι ώστε να τον σέβεται και να αρχίσει να τον σκέφτεται σοβαρά και η γυναίκα που θα μπει στο σπίτι του.

1. Ένα καλό λευκό κρασί

Θα το κρατάς δροσερό σε ένα από τα συρόμενα γυάλινα ράφια του ψυγειοκαταψύκτη σου έτσι ώστε να μπορείς να το σερβίρεις ανά πάσα στιγμή το θελήσεις. Και δεν είναι απαραίτητο να είναι για να το προσφέρεις σε μια γυναίκα. Μπορεί να θέλεις και εσύ να το απολαύσεις ένα ζεστό βράδυ του καλοκαιριού, κρίμα είναι να το «χαραμίσεις» με παγάκια.

2. Χυμοί

Οι εποχές που το ψυγείο σου είχε μόνο μπίρες πάει, πέρασαν. Δε λέμε να μην έχεις, προς θεού, άνθρωποι είμαστε, αλλά πιο σημαντικό είναι να έχεις πάντα φρέσκους χυμούς έτσι ώστε να παίρνεις όσο το δυνατόν περισσότερες βιταμίνες για να «θωρακιστεί» η ενήλικη ζωή σου. Και δεν ακουγόμαστε σαν τη μαμά σου.

3. Αλλαντικά

Λίγο σαλάμι, λίγο ζαμπόν και κανά λουκάνικο δεν πείραξαν ποτέ κανέναν. Άστα εκεί να υπάρχουν για καμιά ώρα ανάγκης, ποτέ δεν ξέρεις άνθρωποι είμαστε μπορεί να μας πιάσει καμιά λιγούρα στις 2 τα ξημερώματα, να μην έχουμε λίγο Λευκάδος μέσα στον ψυγειοκαταψύκτη να τσιμπήσουμε;

4. Γαλακτοκομικά

Λίγο γιαουρτάκι ειδικά τώρα που θα βγεις στην παραλία το χρειάζεσαι, κακά τα ψέματα. Όπως και μια φέτα για το ντάκο, ένα κασέρι για το τοστ, μια παρμεζάνα για τα μακαρόνια και λίγο γάλα για το καπουτσινάκι σου το πρωί. Γενικά, ψυγείο χωρίς γαλακτοκομικά, σπίτι χωρίς Γιάννη.

5. Τοστ

Το τοστάκι παιδιά μη ξεχνάμε, το τοστάκι. Το έδεσμα που τρώγαμε μικροί, που μας συντρόφευσε στην εφηβεία, που μας στήριξε όσο τίποτα στο πανεπιστήμιο και που όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει η πιο γρήγορη απάντηση στην ερώτηση «πεινάω κάπως, τι να φάω;».

6. Φρούτα και λαχανικά

Είπαμε μεγάλωσες, δεν είσαι πια ο 20χρονος φοιτητής που έτρωγε ό,τι έβρισκε. Πρέπει να αρχίσεις να προσέχεις το σώμα σου και να δίνεις βάση σε ό,τι καταναλώνεις. Ένα βράδυ λοιπόν που θα πεινάσεις, δε θα φας μια σακούλα πατατάκια, αλλά μια πλούσια σαλάτα που θα σου δώσει ένα αίσθημα κορεσμού μέχρι να κοιμηθείς. Ειδικά μάλιστα αν είναι φρουτοσαλάτα με φρούτα που θα έχεις αποθηκεύσει σε συρτάρι VitaFresh plus, το οποίο διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα έως και για διπλάσιο χρονικό διάστημα. Είναι καλό κόλπο.

7. Μπίρες

Θεμέλια έχει το σπίτι σου; Ασφαλώς και έχει. Ρεύμα; Στάνταρ. Πώς μπορείς να σκεφτείς ότι δε θα έχεις μπίρες στο ψυγείο σου λοιπόν; Τι θέλουμε να πούμε; Ότι δεν γίνεται να μην ανοίγεις την πόρτα του ψυγειοκαταψύκτη σου και να μη σε κοιτάει το καπάκι της ξαπλωμένης μπίρας μέσα. Ένα καπάκι, το οποίο θα βλέπεις ανά πάσα στιγμή χάρη στον premium φωτισμό LED που διαθέτουν οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες της BOSCH.

8. Πάγο

Γυρνάς ένα βράδυ σκασμένος από τη δουλειά και από τη ζωή γενικότερα και θέλεις να βάλεις ένα ποτάκι να κάτσεις στον καναπέ σαν τον Ντον Ντρέιπερ των φτωχών και να αναλογιστείς τι πήγε στραβά. Χρειάζεσαι πάγο. Πας για 5Χ5 στα γεράματα με τους φίλους και γυρίζει ο αστράγαλος; Χρειάζεσαι πάγο. Γενικά παιδιά, παντού χρειάζεσαι πάγο, μη το κουράζουμε. Βολέψου λοιπόν με έναν ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη της BOSCH.

9. Αυγά

Θυμάσαι τον Σταλόνε στο πρώτο Ρόκυ μετά την προπόνηση που άνοιγε το ψυγειάκι του, έβγαζε 10 αυγά, τα έβαζε σε ένα μπλέντερ και τα έπινε; Εσύ μπορεί μποξέρ να μην είσαι, να μην «κοπανάς» έτσι ωμά τα αυγά, αλλά ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη 70 εκατοστών αν έχεις, μπορείς να φιλοξενήσεις 1000 αυγά.

10. Μια μουστάρδα

Αλήθεια, ποτέ δε θα μπορέσεις να αποφύγεις να υπάρχει μια μουστάρδα στο ψυγείο σου. Όσο καλό και αν είναι αυτό! Ακόμα και αν δεν είσαι πια εργένης, αλλά έχεις γυναίκα και 4 παιδιά, πάντα στο βάθος του ψυγείου σου, στο πάνω πάνω ράφι θα στέκεται περήφανη και αγέρωχη μια ανοιγμένη μουστάρδα.