Οι Prodigy οργανώνουν φιλανθρωπικό rave party προς τιμήν του θρυλικού Κιθ Φλιντ (pic)

Gazzetta team
Οι Prodigy οργανώνουν φιλανθρωπικό rave party προς τιμήν του θρυλικού Κιθ Φλιντ (pic)
Με μία συγκινητική πρωτοβουλία οι Prodigy αποφάσισαν να τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο την μνήμη του τραγουδιστή της μπάντας, διοργανώνοντας ένα rave party φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την συμμετοχή πολλών διάσημων καλλιτεχνών και dj.

Ο φιλανθρωπικός έρανος θα έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για ανθρώπους που χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας, λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία του Κιθ Φλιντ, η οποία συντάραξε τόσο τους φίλους και συναδέλφους του αλλά κι ολόκληρες γενιές ανθρώπων, που μεγάλωσαν με την μουσική της εμβληματικής αγγλικής μπάντας ηλεκτρονικής μουσικής.

Η πρωτοβουλία που ονομάζεται "Τhe cause" («Ο σκοπός») έγινε γνωστή μετά από ανάρτηση ενός εκ των συνιδρυτών του συγκροτήματος Λίαμ Χάουλετ και θα λάβει χώρα στο κλαμπ North London της βρετανικής πρωτεύουσας, με συμμετοχή δεκάδων djs που αποδέχτηκαν αμέσως την πρόταση για την συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό rave party.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών «τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά σε δύο οργανισμούς που ασχολούνται με τους ψυχικά ασθενείς», συμπληρώνοντας παράλληλα «πως η κατάθλιψη αποτελεί την κυριότερη αιτία θανάτου των αντρών κάτω των 45 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο».