Ο Αριστοτέλης Ρήγας συνεχίζει να παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία το «Τουρλού» (pic & vids)

Gazzetta team
Ο Αριστοτέλης Ρήγας συνεχίζει να παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία το «Τουρλού» (pic & vids)
Μετά τις τέσσερις πρώτες εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της παράστασης στο Σταυρό του Νότου Club, η παράσταση θα συνεχίσει τα Σάββατα 12-19-26 Ιανουαρίου!

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, ένα εξέχον μέλος της εγχώριας Standup Comedy σκηνής, παρουσίασε τη νέα του παράσταση «Τουρλού» στο Σταυρό του Νότου για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2018. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο ζεστή που αποφάσισαν να δώσουν παράταση στις παραστάσεις κρατώντας τις θερμοκρασίες ψηλά για τα κρύα Σαββατόβραδα του Ιανουαρίου.

Το «Τουρλού» είναι μια παράσταση stand - up comedy και μουσικής κωμωδίας 90 λεπτών γεμάτη λογοπαίγνια, σύντομα αστεία προσωπικές ιστορίες, ευφάνταστες παρατηρήσεις, σουρεαλισμό, διασκευές, mashup τραγουδιών, αυτοσχεδιασμό και πολλά πολλά άλλα που “δένουν” μαζί σε μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμία!

Μετά τις τέσσερις πρώτες εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της παράστασης στο Σταυρό του Νότου Club, η παράσταση θα συνεχίσει τα Σάββατα 12-19-26 Ιανουαρίου! Μάλιστα, με το ίδιο εισιτήριο να μπορείτε να παρακολουθήσετε εάν το επιθυμείτε και το πρόγραμμα της house band του Σταυρού του Νότου που ακολουθεί μετά το ΤΟΥΡΛΟΥ! Ακόμα τρεις μοναδικές βραδιές που συνδυάζουν μουσική, κωμωδία και μουσική κωμωδία!

Σερβίρεται κρύα - ή και ζεστή, δεν υπάρχει θέμα – αλλά πάντα με κέφι και παιγνιώδη διάθεση. Μια παράσταση με δυνατά «punch line» και επίγευση που κρατάει.

Φήμες λένε ότι η νέα είναι ακόμα καλύτερη!

Info:

Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 8€

Σάββατα 12-19-26 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης 21:30

Σταυρός του Νότου (Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος), Τηλ. κρατήσεων: 2109226975, Site: www.stn.gr

Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.

Info για τον Αριστοτέλη Ρήγα:

Facebook: Aristotelis Rigas

Youtube: Aristotelis Rigas