5 ταινίες για να δεις αυτές τις γιορτές (vids)

Gazzetta team
5 ταινίες για να δεις αυτές τις γιορτές (vids)
Προσοχή! Οι επιλογές της COSMOTE TV περιλαμβάνουν σκηνές που θα σε βάλουν κατευθείαν στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Διάλεξε ένα από τα παρακάτω:

Είσαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου και μετράς αντίστροφα από τον Αύγουστο για να έρθει ο Άι Βασίλης.

Μισείς τις γιορτές, δεν ξαναμιλάς σε όποιον σε καλέσει στο σπίτι του και έχει κουραμπιέδες και γενικώς θες να πάρεις ένα ρόπαλο και να σπάσεις ό,τι λαμπάκι φέγγει. Ευτυχώς υπάρχει η Boxing Day.

Δεν τρελαίνεσαι με τις γιορτές, αλλά το τσάμπα καλό φαΐ ποτέ δεν χάλασε κανέναν.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, αυτές οι γιορτές δεν θα φύγουν χωρίς χριστουγεννιάτικη ταινία αγκαλιά με ποπ κορν και κουβέρτα. Έστω και μετά το ματς της Premier League.

Στο Gazzetta κάναμε τη δύσκολη δουλειά και βρήκαμε τις 5 που πρέπει να δεις οπωσδήποτε στο COSMOTE CINEMA Christmas HD..

Τώρα αν είσαι από αυτούς που θέλουν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα (σαν εμάς) μέχρι και τις 06/01/2019 το κανάλι της COSMOTE TV με 95 Ταινίες, 18 Πρεμιέρες, 3 Ζώνες (Fantasy Tales - Family Tales - Christmas Tales) έχει όλο το υλικό.

Πάμε να δούμε τώρα το top 5:

5. The Man who invented Christmas

Η υπόθεση: Βασισμένο στην προσωπική ιστορία του Τσαρλς Ντίκενς, παρουσιάζει τα γεγονότα από τη ζωή του που τον ενέπνευσαν συγγραφή του «A Christman Carol», με τον Νταν Στίβενς να κρατά τον ρόλο του συγγραφέα και τον Κρίστοφερ Πλάμερ αυτόν του ανθρώπου στον οποίο βασίστηκε ο χαρακτήρας του Σκρουτζ.

Γιατί να το δεις: Αν δεν είσαι στη φάση για μία ακόμη χαζοκωμωδία και ψάχνεις μια δυνατή χριστουγεννιάτικη ταινία, βρήκες αυτό που ψάχνεις.

Πού θα τη δεις: COSMOTE CINEMA Christmas HD, 24 Δεκεμβρίου 2018, 22.30 (Πρεμιέρα).

4. Four Christmases and a Wedding

Η υπόθεση: Μία event planner αναλαμβάνει να τρέξει το τοπικό φεστιβάλ και συναντά τον έρωτα. 4 Χριστούγεννα και κάτι μετά ίσως καταφέρει και να τον ζήσει στον γάμο της.

Γιατί να το δεις: Γιατί οι γιορτές δεν περνούν χωρίς την πρεμιέρα μια τέτοιας ταινίας. Και με το τέτοιας εννοούμε καλογυρισμένη κομεντί με φόντο τα γιορτινά φωτάκια.

Πού θα τη δεις: COSMOTE CINEMA Christmas HD, 29 Δεκεμβρίου 2018, 22.30 (Πρεμιέρα).

3. A song for Christmas

Η υπόθεση: Μια ποπ σταρ ξεμένει στο Preston όταν μετά από λάθος το πούλμαν της συναυλίας αναχωρεί χωρίς εκείνη. Η Adelaide Kay, λοιπόν, βρίσκεται έξω στο κρύο χωρίς χρήματα, κινητό και σχέδιο. Τελικά μια οικογένεια της ανοίγει το σπίτι της και ο μεγάλος γιος τυχαίνει να είναι μουσικός και να την γνωρίζει.

Γιατί να το δεις: Μία ακόμη πρεμιέρα που σου ανεβάζει τη διάθεση και σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει κάποιος για να μην το δεις. Ειδικά όταν στον τίτλο περιλαμβάνονται οι λέξεις τραγούδι και Χριστούγεννα.

Πού θα τη δεις: COSMOTE CINEMA Christmas HD, 31 Δεκεμβρίου 2018, 22.30 (Πρεμιέρα).

2. Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων

Η υπόθεση: Ο Γκριντς, ένας μίζερος τύπος με τη μορφή καλικάντζαρου, ενοχλημένος από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των κατοίκων της Χούβιλ προσπαθεί να χαλάσει το κλίμα και να ξεγελάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Γιατί να το δεις: Γιατί μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία «Μισώ τις γιορτές» που λέγαμε ή γιατί θες να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου με τον Τζιμ Κάρεϊ και μια κλασική ταινία φαντασίας. Επίσης, γιατί είναι μεταφορά του παιδικού βιβλίου του Δρ. Σέους και επειδή πήρε Όσκαρ Μακιγιάζ.

Πού θα τη δεις: COSMOTE CINEMA Christmas HD, 1 Ιανουαρίου 2019.

1. The Holiday

Η υπόθεση: Έχοντας απογοητευτεί από την ερωτική τους ζωή, μια Αμερικανίδα από το Λος Άντζελες και μια Βρετανίδα από τα προάστια ανταλλάσσουν τα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Εκεί τους περιμένουμε μεγάλες εκπλήξεις και ο έρωτας τους χτυπά την πόρτα.

Γιατί να το δεις: Από τις πιο δυνατές χριστουγεννιάτικες ταινίες που βλέπεις ξανά και ξανά ακόμη και μόνος σου. Κέιτ Γουίνσλετ, Κάμερον Ντίαζ και Τζουντ Λο είναι μερικοί από τους πιο όμορφους λόγους που θα σε κάνουν να πάρεις θέση στον καναπέ. Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, η ταύτιση με τους ήρωες που παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους εκμεταλλευόμενοι τις γιορτές είναι μερικοί ακόμη.

Πού θα τη δεις: COSMOTE CINEMA Christmas HD, 1 Ιανουαρίου 2019, 22.30.

Τέλος, αν είσαι από αυτούς που χαώνονται και δεν μπορούν να θυμηθούν τι έχουν να δουν αυτή τη βδομάδα, μην αγχώνεσαι! Το Gazzetta σού βρήκε λύση και για αυτό! Ολόκληρο «Couch Potato» φτιάξαμε για να ενημερώνεσαι εγκαίρως για τις πιο hot αθλητικές και κινηματογραφικές επιλογές της εβδομάδας! Να τσέκαρε και εσύ, αν δεν μας πιστεύεις!

Εσύ ακόμη να βάλεις COSMOTE TV;