Ο «Βασιλιάς της Νύχτας» έδωσε δυνατό spoiler για το τελευταίο «Game of Thrones»

Gazzetta team
Ο «Βασιλιάς της Νύχτας» έδωσε δυνατό spoiler για το τελευταίο «Game of Thrones»
Ο ηθοποιός Βλάντιμιρ Φούρντικ που τον υποδύεται μίλησε για τη Μητέρα των Μαχών.

Ανάμεσα στα λίγα πράγματα που γνωρίζουμε για την 8η σεζόν του «Game of Thrones» που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019, είναι ότι σε ένα από τα επεισόδιά της θα δούμε τη Μητέρα των Μαχών. Μια μάχη τόσο εντυπωσιακή, που θα κάνει την Μάχη των Μπάσταρδων από την έκτη σεζόν να μοιάζει με… παιδική χαρά.

Τότε τα γυρίσματα είχαν κρατήσει 25 ημέρες, με 500 κομπάρσους, 600 μέλη συνεργείου και 70 άλογα. Όμως για τη σύγκρουση ζωντανών και νεκροζώντανων, ανθρώπων και Λευκών Οδοιπόρων (υποθέτουμε και δράκων) που θα δούμε το 2019, χρειάστηκαν 55 συνεχόμενες νύχτες γυρισμάτων στο Τουμ της Βόρειας Ιρλανδίας!

Ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της μάχης θα είναι ο τρομαχτικός Βασιλιάς της Νύχτας, που τον υποδύεται ο Σλοβάκος ηθοποιός Βλάντιμιρ Φούρντικ. Μιλώντας σε συνέδριο φαν της σειράς στην Ουγγαρία, ο Φούρντικ αποκάλυψε πότε ακριβώς θα δούμε τη Μητέρα των Μαχών. Κι αν περιμένατε ότι θα είναι προς το τέλος της σεζόν – καθώς μέχρι τώρα τα περισσότερα σημαντικά γεγονότα συμβαίνουν στο προτελευταίο επεισόδιο – πέφτετε έξω.

«Στο τρίτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν θα δείτε μια μάχη, που η δημιουργοί της σειράς ήθελαν να αποτελέσει ιστορική στιγμή για την τηλεόραση. Σχεδόν ολόκληρο το επεισόδιο θα αφορά τη μάχη, που θα κρατήσει περίπου μία ώρα», είπε ο «Βασιλιάς της Νύχτας».

Επομένως η μάχη θα λάβει χώρα ακριβώς στη μέση της σειράς, στο τρίτο από τα έξι (μόνο) επεισόδια, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα πεθάνουν οι… μισοί πρωταγωνιστές σε αυτή και ότι θα υπάρχει πολύ «ψωμί» ακόμη μέχρι το φινάλε. Βέβαια, «Game of Thrones» είναι αυτό, ποτέ δεν ξέρεις…