Το νέο ριάλιτι του The Rock δεν ζητάει παίκτες, αλλά Τιτάνες! (vid)

Gazzetta team
Το νέο ριάλιτι του The Rock δεν ζητάει παίκτες, αλλά Τιτάνες! (vid)
Από τον Ιανουάριο θα προβάλλεται στο NBC ένας αθλητικός διαγωνισμός που θα κάνει εκπομπές σαν το «American Ninja Warrior» να μοιάζουν με το... «Bake off Greece».

Γιατί πίσω από το «The Titan Games» δεν βρίσκεται άνθρωπος, αλλά ένας υπεράνθρωπος σαν τον Ντουέιν The Rock Τζόνσον.

Ο πρώην παλαιστής του κατς και νυν σταρ του Χόλιγουντ (από τους πιο ακριβοπληρωμένους, μάλιστα) επινόησε ένα ριάλιτι που θα περάσει τους διαγωνιζόμενους από τις πιο ζόρικες δοκιμασίες που έχει δείξει ποτέ η τηλεόραση, και οι οποίες είναι βασισμένες στο δικό του παλαβό πρόγραμμα ασκήσεων. Δείτε στο παρακάτω τρέιλερ τον ίδιο να εξηγεί το σκεπτικό του:

«Πάντα ήθελα να δημιουργήσω τον πιο επικό και τρελό αθλητικό διαγωνισμό που έχει σκεφτεί άνθρωπος. Κάθε πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι είναι εμπνευσμένες από τις ασκήσεις που μου δίνουν καύσιμα, τις μάχες που έχω δώσει και την πειθαρχία στην οποία πιστεύω. Θέλω η εκπομπή να επανακαθορίσει το τι μπορεί να είναι ένας αθλητικός διαγωνισμός. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο όρος Όλυμπος, την τελευταία πρόκληση που πρέπει να ξεπεράσεις για να γίνεις Τιτάνας. Πρέπει να καταφέρεις να ανέβεις και να ξανακατέβεις».

Πρόκειται για την τρίτη προσπάθεια του The Rock να στήσει ένα αθλητικό ριάλιτι μετά το «The Hero» του 2013 και το «Wake Up Call» του 2014, και εδώ φαίνεται να έχει βρει τη σωστή συνταγή. Το «The Titan Games» θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιανουαρίου στο NBC.

Πηγή: reader.gr