Poll: Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στο πρώτο ραντεβού;

Gazzetta team
Poll: Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στο πρώτο ραντεβού;
Μία λίστα με λάθη που αν κάνεις στην πρώτη σας συνάντηση κι εκείνη σε αφήσει σύξυλο, κανείς δεν θα την παρεξηγήσει.

Το πρώτο ραντεβού είναι σαν ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων. Εκεί που το τηλεοπτικό πρόγραμμα ακολουθεί τη ρουτίνα του: πρωινάδικο-ειδήσεις-μεσημεριανάδικο-τηλεπαιχνίδι-... ξαφνικά διακόπτεται για ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων. Οι συνομιλίες σταματούν, όλοι στρέφουν την προσοχή τους στην τηλεόραση κι η ένταση δυναμώνει. Ό,τι προβάλλεται εκείνη τη στιγμή γιγαντώνεται.

Έτσι, συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Το 'σπίτι-γραφείο-σπίτι-10 επεισόδια BoJack Horseman- 3 ώρες σκρολάρισμα στο Instagram' διακόπτεται ξαφνικά γιατί το κορίτσι που κυνηγάς εδώ και 4 μήνες δέχεται να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού. Ξαφνικά τα πάντα πριν, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ και μετά το ραντεβού γιγαντώνονται. Ειδικά τα λάθη.

Στο πρώτο ραντεβού θέλεις να κάνεις τα πάντα σωστά -αφού από μόνα τους μπορούν να στραβώσουν ένα κάρο πράγματα- προκειμένου να υπάρξει και δεύτερο. Σκεφτήκαμε πολλά που μπορούν να πάνε στραβά. Καταγράψαμε τις προσωπικές μας εμπειρίες, αλλά και ιστορίες φίλων και γνωστών. Αδιάκριτες ερωτήσεις, ντροπιαστικές συμπεριφορές, λευκά και κίτρινα σημάδια στα ρούχα σε συνδυασμό με την εσάνς που μαρτυρούν πως το άτομο που έχεις απέναντί σου δεν τα πάει τόσο καλά όσο εσύ με το Noxzema Invisible. Κοινώς, βρήκαμε εννέα πράγματα που αν κάνεις, είναι πολύ πιθανό το κορίτσι να σε παρατήσει σύξυλο (και να μην έχει άδικο).

Ποιο από αυτά πιστεύεις ότι είναι το χειρότερο;