Poparts at Skyfall

Gazzetta team
Poparts at Skyfall
Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 10:00 το βράδυ οι POPTARTS θα εμφανιστούνε στο Skyfall Bar σε μία μοναδική POP Live εμφάνιση!

Οι POPTARTS προκύπτουν μέσα από την αγάπη των μελών για την mainstream Pop και rnb μουσική των τελευταίων ετών αλλά και τις κοινές καταβολές των ακουσμάτων τους από την Pop κουλτούρα.

Η μουσική που διασκευάζουν οι poptarts έχει ως βασικό κριτήριο τη χαρά, τον ενθουσιασμό, το κέφι, τη διασκέδαση. Uptempo beats ερμηνευμένα με ένα κράμα φυσικών και ηλεκτρονικών οργάνων με προτεραιότητα το groove και τη μελωδία.

Επιλέγουμε τραγούδια που ταιριάζουν με τη διάθεσή μας για τη ζωή: μια ποπ διάθεση. Μια διάθεση επικοινωνίας, θετικής ενέργειας, αισιοδοξίας, αγάπης, διασκέδασης.

Αυτό που μας αντιπροσωπεύει περισσότερο είναι η παρέα. Η παρέα που είμαστε εμείς, και η παρέα που θέλουμε έστω για ένα βράδυ να γίνουμε όλοι μαζί με το κοινό μας. Μια παρέα που τραγουδάει μαζί, χορεύει μαζί, νιώθει μαζί, επικοινωνεί, μοιράζεται θετική ενέργεια και δημιουργεί αναμνήσεις που θα τη συνοδεύουν για πολύ περισσότερο.

Ώρα : 21:00 – 04:00

Διεύθυνση : Αρδήττου & Μάρκου Μουσούρου 1 στο Καλλιμάρμαρο, Αθήνα

Επικοινωνία : +30 6942495467