Joker: O «μασκαρεμένος» Χοακίν Φοίνιξ προκαλεί τρόμο στο μετρό της Νέας Υόρκης (pics & vid)

Gazzetta team
Joker: O «μασκαρεμένος» Χοακίν Φοίνιξ προκαλεί τρόμο στο μετρό της Νέας Υόρκης (pics & vid)
Mε το χαρακτηριστικό και τρομακτικό του μακιγιάζ, ο νέος Joker (Χοακίν Φοίνιξ) πήρε θέση στα γυρίσματα της νέας υπερπαραγωγής.

Στο στάδιο των γυρισμάτων βρίσκεται η νέα υπερπαραγωγή των DC και Warner Bros που θα βγει στην «μεγάλη οθόνη» το φθινόπωρο του 2019, η οποία θα κεντράρει αποκλειστικά στον μεγάλο εχθρό του Batman, τον Joker.

H ταινία που θα φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Todd Philips (δημιουργού της τριλογίας Hangover) αναμένεται να σαρώσει βραβεία και ρεκόρ, καθώς δεν τίποτα δεν πρόκειται να παρεμβληθεί στην εξιστόρηση της «καριέρας» στον κόσμο του εγκλήματος, του φόβου και του τρόμου των κατοίκων της Γκόθαμ Σίτι, όπου και θα διαδραματίζεται.

Πλέον, όμως, οι φανατικοί υποστηρικτές του Joker έχουν την ευκαιρία να δουν το πρόσωπο του ήρωα, όπως αυτό θα μείνει στην ιστορία, μετά την διαρροή ενός βίντεο μερικών δευτερολέπτων από τα γυρίσματα της ταινίας στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Τον βασικό ήρωα της ομώνυμης ταινίας θα ενσαρκώσει o 43χρονος Χοακίν Φοίνιξ, που έχει στο ενεργητικό του τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ η πλοκή της ταινίας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι αγωνία τόσο από τους κριτικούς όσο κι από το ένθερμο κοινό του Joker.

Αποτέλεσμα εικόνας για Joaquin Phoenix joker