10 φαγητά που μπορείς να φας σήμερα αν είσαι φοιτητής (pics & vid)

Gazzetta team
10 φαγητά που μπορείς να φας σήμερα αν είσαι φοιτητής (pics & vid)
Ένα άρθρο που θα σου ανοίξει την όρεξη και θα σε κάνει όχι μόνο να παραγγείλεις αλλά να κερδίσεις και δώρα!

Θυμάστε εκείνες τις εποχές που για να φας έπρεπε να ψάξεις ένα ένα τα φυλλάδια από τα deliverάδικα που είχες κάπου αποθηκευμένα, να σηκώσεις το τηλέφωνο, να μιλήσεις με ανθρώπους και να βγάλεις λεφτά από το πορτοφόλι; Δεν αισθανόσασταν τόσο κόπο που ήταν σαν να... μαγειρεύατε εσείς το φαγητό;

Ευτυχώς οι εποχές αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί και είμαστε πλέον στον brave new world που αρκεί ένα κινητό ή ένας υπολογιστής για να παραγγείλεις ό,τι επιθυμείς και τραβάει η ψυχούλα σου.

Επειδή ως γνωστόν, time is money!

Ειδικά αν είσαι φοιτητής που δεν έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο καθώς έχεις φίλους εξεταστική, γκόμενες διάβασμα και πάρτι σημειώσεις.

Οπότε έχουμε τη λύση και θα σου βρούμε 10 φαγητά που μπορείς να φας σήμερα με ένα κλικ. Και όχι μόνο να φας, αλλά να κερδίσεις Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α δώρα μέσω του FOODIVERSITY!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν και ας δούμε τι μπορείς να φας αυτή τη στιγμή αν είσαι φοιτητής:

1) Πίτσα!

Είναι η ιδανική επιλογή ειδικά αν έχεις μαζέψει κόσμο σπίτι σου για να δείτε μπάλα διαβάσετε. Τρώγεται εύκολα, σχεδόν... καταπίνεται, δεν απαιτεί την απόλυτη προσοχή σου για να φαγωθεί, μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα ταυτόχρονα! Πάνω από όλα όμως αποτελεί το πρωινό των πρωταθλητών, ας μη το ξεχνάμε αυτό! Κρύα πίτσα από το ψυγείο έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές φοιτητών! Και δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να φας πίτσα!

2) Σουβλάκια

Το έδεσμα που μεγάλωσε γενιές και γενιές και έκανε γνωστή τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου! Σε ένα λεπτό μπορείς να παραγγείλεις για να φας το αγαπημένο σου δίπιτο με απ’ όλα. Αν και επειδή φοιτητής είσαι και όλοι περάσαμε από αυτή τη θέση, βγάλε το κρεμμύδι. Μπορεί μετά να έχεις να δεις το... πρόσωπο.

3) Burger

Η συνήθεια που έγινε λατρεία τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και που όσο πάει γίνεται ο πρώτος προορισμός για φαγητό όλων και περισσότερων Ελλήνων! Με διπλό μπιφτέκι, με τριπλό, vegan (δεν κρίνουμε), τα burgers έχουν γίνει η τρέλα μας και όχι άδικα καθώς η ποικιλία πλέον που βρίσκεις με ένα μόλις κλικ είναι τεράστια! Διπλο τσένταρ να τρέχει λιωμένο στο πιάτο και τι άλλο να ζητήσεις από τη ζωή! (οκ, ίσως τριπλό).

4) Κρέπες

Κρέπες γλυκές, κρέπες αλμυρές κρέπες γλυκοαλμυρές (ας μη γελιόμαστε όλοι το έχουμε κάνει γυρνώντας ξημερώματα σπίτι και έχοντας πιεί λίγο παραπάνω). Βάζεις μέσα ό,τι θες και τις τρως σε δευτερόλεπτα. Επίσης ένα μεγάλο ατού είναι το γεγονός ότι τρώγονται και κρύες οπότε πάρε περισσότερες, σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι θα πάνε... χαμένες;

5) Sushi

Sushi τρως, και ψεύδεσαι και τρως. Αν έλεγες σε κάποιον μερικά χρόνια πριν ότι το ωμό ψάρι με σάλτσα σόγιας και ρύζι θα ήταν μια από τις πρώτες επιλογές των Ελλήνων θα σε περνούσαν για τρελό. Όμως το Sushi πλέον το έχουμε μάθει και ας μην είχαμε και στο χωριό μας. Με ένα κλικ, τα καλύτερα σουσάδικα στην πόρτα σου για να το παίξεις ιστορία και ψαγμένος στο πρόσωπο.

Διάλειμμα για κάτι σημαντικό.

Σας είπαμε στην αρχή του άρθρου ότι σήμερα όχι μόνο θα φας, αλλά θα κερδίσεις και Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α δώρα μέσω του FOODIVERSITY! Και ήρθε η ώρα να σου εξηγήσουμε τι εννοούμε!

Είσαι φοιτητής; Από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, βάλε τον κωδικό «FOODIVERSITY» σε κάθε παραγγελία σου από το efood, μάζεψε συμμετοχές και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις τρομερά δώρα όπως:

- 9 μήνες το ενοίκιο του σπιτιού (350 το μήνα)

- Κουπόνια παραγγελίας αξίας 10 για ένα μήνα (10 x 30 ημέρες)

- iPhone 8

- 2 Vodafone Smartphones

- Playstation 4 (+ wireless controller + FIFA2018 game)

- δωροεπιταγές αξίας 1000€ απο τα Praktiker

- ταξίδια για Bansko από το Escape Team Club!

Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα δώρα ε; Να σου θυμίσουμε ότι ο διαγωνισμός λήγει στις 30/11/2018 ώρα 24:00:00 και ότι κάθε σου παραγγελία μετράει για μία συμμετοχή!

Δες αναλυτικά εδώ!

Συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας.

6) Ινδικό

Ειδικά αν έχεις στα υπόψιν σου να δεις το «Πάρτι». Πλάκα κάνουμε (μπορεί και όχι, θα δείξει). Μπορεί να αποφεύγεις μέχρι σήμερα το ινδικό γιατί ίσως να νομίζεις ότι θα είναι ότι πιο καυτερό και πιο βαρύ από οτιδήποτε έχεις φάει, αλλά κάνεις τρομερό λάθος. Αποτελεί μια έκρηξη γεύσεων στο στόμα σου που θα σε κάνει να κολλήσεις άσχημα! Και δεν είναι και κακό να δοκιμάζεις και μια μέρα και κάτι διαφορετικό τώρα που είσαι νέος, ε; (κλείνει μάτι). Πάρε τώρα.

7) Μεξικάνικο

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στην εκπομπή «Γεύσεις του Κόσμου» και επόμενος προορισμός μας είναι η χώρα της τεκίλας! ΟΚ, ακούστηκε πολύ Ευτύχης Μπλέτσας αυτό και σας ζητάμε συγγνώμη, αλλά το μεξικάνικο φαγητό είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις! Την τεκίλα πώς την πίνεις δηλαδή; Ήξερες από πριν ότι θα σου αρέσει; Ασφαλώς και όχι amigo! Παράγγειλε τώρα σε ένα μόλις λεπτό!

8) Μακαρόνια

Μπορεί να τα έχεις στο μυαλό σου σαν την εύκολη λύση που κι εσύ μπορείς να κάνεις σε 5 λεπτά, αλλά ή αλήθεια διαφέρει από την πραγματικότητά σου. Γιατί μπορεί εσύ να θεωρείς ότι μια καλή μακαρονάδα αποτελείται από βρασμένα μέχρι το σημείο τήξης μακαρόνια, με τριμμένη «τύπου» παρμεζάνα του πεταματού και φρέσκια… κέτσαπ από πάνω, δεν είναι έτσι όμως. Και μέσα σε ένα λεπτό μπορείς να το διαπιστώσεις και να το απολαύσεις όπως πρέπει! Με τα αλ ντέντε της τα λινγκουίνι, την παρμεζάνα της, το φρέσκο το σκόρδο και την ντοματούλα...

9) Μαγειρευτά

Σου λείπει η μανούλα; Είχες συνηθίσει τα γεμιστά της και τα κολοκυθάκια αυγολέμονο που σου έφτιαχνε για να πάρεις δύναμη για τις πανελλήνιες; Περιμένεις πως και πως να φτάσει Σαββατοκύριακο, να μπεις στο ΚΤΕΛ και να πας στο πατρικό σου για να ξαναφάς το φαγητό της μανούλας; Κάτσε εκεί που είσαι και άσε λίγο τη μάνα σου να ηρεμήσει που την έχεις πρήξει τόσα χρόνια! Με κλικ σε ένα λεπτό τρως μαγειρευτά, που να τραβιέσαι στο πατρικό σου τώρα, χειμώνας έπιασε!

10) Γλυκά

Κατάλαβες τι κάναμε εκεί έτσι; Αφήσαμε για το τέλος τα γλυκά γιατί είναι... επιδόρπιο! Έτσι στήνονται τα σωστά τα άρθρα παιδιά, με έναν ταρκοφσκικό παραλληλισμό της τέχνης με την πραγματική ζωή. Μη μας δίνετε σημασία, μας έχει πέσει το ζάχαρο και πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να χτυπήσουμε έναν κορμό σοκολάτας! Και ας μην είμαστε πια φοιτητές και ας μη μπορούμε να διεκδικήσουμε τα Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α δώρα μέσω του FOODIVERSITY!

Δεν πειράζει, εσείς τα δώρα, εμείς τον κορμό σοκολάτας. Δίκαιο...