Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έφτιαξε στα νότια την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας

Gazzetta team
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έφτιαξε στα νότια την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας
Και αποφάσισε να το γιορτάσει και να το επικοινωνήσει με ένα μεγάλο πάρτι στο καινούργιο του κατάστημα στη Γλυφάδα.

Εκείνη η μέρα τα είχε όλα. Από bungee jumping με VR και escape rooms μέχρι σερφ χωρίς να βραχεί ούτε τρίχα από τα μαλλιά μας. Το νέο βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα, σε μία ημέρα πιο γεμάτη και από μπισκότο σοκολάτας προσπάθησε να μυήσει τους επισκέπτες του στη λογική της νέας εποχής της τεχνολογίας και τα κατάφερε.

Πριν αφήσουμε όμως το φωτογραφικό υλικό να μιλήσει από μόνο του και να κάνει όσους δεν ήταν εκεί ή δεν επισκέπτονται τα νότια αρκετά συχνά να χτυπούν πεισματικά το κεφάλι τους στον τοίχο, οφείλουμε να παραδεχτούμε ένα γεγονός: Το «Volcano Bungee Jumping» ήταν φο-βε-ρό. Και όχι, προφανώς οι τυχεροί που το δοκίμασαν δεν προσγειώνονταν ανώμαλα στην Αγγέλου Μεταξά -έναν από τους κοσμικότερους δρόμους της Γλυφάδας. Η «βουτιά» γινόταν αλλού. Πού; Σε ένα ηφαίστειο. Πού κολλάει τώρα στη συζήτησή μας το ηφαίστειο; Με τη δύναμη της τεχνολογίας VR όλα γίνονται. Και βουτιές σε ηφαίστεια γίνονται. Μέχρι ατάκες του στυλ «έχω κάνει bungee jumping σε ηφαίστειο» μπορούν να αποκτήσουν τη βάση τους. Οπότε ναι, δεν είναι τυχαίο που θέλαμε να τσιρίζουμε μετά από μία τέτοια εμπειρία, που ναι, μπορείς να τη χαρακτηρίσεις ως «εμπειρία ζωής».

Εντάξει, όχι ότι το «Smart Escape Room» δεν ήταν δυνατό. Ήταν. Με μοναδική βοήθεια στην απόδραση smartphones τελευταίας τεχνολογίας και αντίπαλο το χρόνο, η εμπειρία έφτανε στην κορύφωσή της μερικά δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

Ωστόσο, επειδή είμαστε στα νότια και νότια σημαίνει θάλασσα ας μιλήσουμε λίγο για το σερφ. Γιατί εντάξει μπορεί οι επισκέπτες του καινούργιου καταστήματος να μην ήταν σε θέση να σερφάρουν αλά Μακόναχι, αλλά, ΑΛΛΑ, στο «Ride the Waves Spot», ο Μάθιου θα ήθελε σίγουρα να φορέσει και αυτός ένα smartwatch ανά χείρας και να «το ζήσει» πάνω στο υδραυλικό surf stand.

Μία σημείωση: Την ειδικά διαμορφωμένη πίστα με εμπόδια της τεχνολογικής εμπειρίας «the Robot Challenge» δεν την προλάβαμε λόγω κόσμου (που πρόλαβε να μπει στην ουρά πριν από εμάς), όμως αποχωρήσαμε από το χώρο ακολουθώντας κινήσεις ρομπότ για να μπούμε στο κλίμα.

Το νέο τριώροφο flagship κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα έχει σχεδιαστεί με digital αισθητική και με έμφαση στην εμπειρία του επισκέπτη. Διαθέτει ξεχωριστές προϊοντικές ζώνες, όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν live δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Laptops,αξεσουάρ και Τηλεοράσεις, να δοκιμάσουν hi tech προϊόντα Ήχου, Smart gadgets και STEM, αλλά και να απολαύσουν τις βιωματικές γωνιές των smart home και gaming.

Επίσης, στο κατάστημα λειτουργεί πιστοποιημένο service point της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για εξουσιοδοτημένο σέρβις και επισκευές σε smartphones, tablets, laptops, wearables και drone συσκευές.

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ, έδωσαν το ‘παρών’ γνωστοί παρουσιαστές, you tubers, influencers, αθλητές, αλλά και πλήθος κόσμου.

H Τζένη Μελιτά και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ήταν οι παρουσιαστές του event, ενώ στο νέο κατάστημα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, η Ελένη Τσολάκη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Γκότσης.

Ακολούθησε live concert με τους Stavento.