5 λόγοι για να πας (και) φέτος στο Burger Fest (pics & vids)

Gazzetta team
5 λόγοι για να πας (και) φέτος στο Burger Fest (pics & vids)
Έφτασε η ώρα για το ετήσιο ραντεβού των απανταχού μπεργκεροφάγων!

Το καλύτερο και πιο χορταστικό τριήμερο του Σεπτεμβρίου έφτασε! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γκάζι για να υψώσουμε τα χέρια μας στον ουρανό και να ευχαριστήσουμε αυτά τα καλά παιδιά που διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά το Burger Fest!

Το Burger Fest της Αθήνας, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης, επιστρέφει για το 2018, από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου, στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ., σε ένα απολαυστικό burgeroτριήμερο που θα μας μείνει αξέχαστο.

Το Gazzetta θα βρίσκεται σίγουρα εκεί για να δοκιμάσει τα πάντα όλα και για αυτό σου δίνει 5 καλούς λόγους για να κάνεις και εσύ το ίδιο!

1. Θα τρως burgers όλη τη μέρα και οι αντιδράσεις σου θα είναι κάπως έτσι

Είναι το burger το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι να παραγγείλεις απ' έξω; Είναι το burger το μόνο πράγμα που απαντάς, σε όποιον σε ρωτάει που να πάει το αμόρε του για φαγητό; Ξέρεις απ' έξω και ανακατωτά καμιά 20αριά συνδυασμούς burger; Ε, λοιπόν, είσαι πολύ φίλος μας. Και είμαστε σίγουροι πως όταν επισκεφτείς το Αμαξοστάσιο, θα είσαι κάπως έτσι.

2. Θα έχει burger από τα χεράκια του μέγα-μάστορα Άκη Πετρετζίκη

Ρε παιδιά, τι να λέμε τώρα; Ο πρώτος Έλληνας MasterChef, ο τύπος που μας καθηλώνει στην οθόνη και μας τρέχουν τα σάλια, θα πάρει τα ανεπανάληπτα signature burgers του και θα τα φέρει μόνο για πάρτη μας εκεί στο Αμαξοστάσιο. Χειροποίητα buns ζυμωμένα με μπίρα και ψαγμένοι συνδυασμοί υλικών θα ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό μπεργκεροφάγο. Δηλαδή, εσένα!

3. Θα μπορείς να κερδίσεις ένα ταξίδι στο φοβερό και τρομερό Oktoberfest

Πας μέχρι το Αμαξοστάσιο, τρως του σκασμού (άλλωστε, για αυτό δεν πήγες;) και έχεις και την ευκαιρία να κάνεις ταξιδάκι αναψυχής στο Μόναχο και να λιώσεις στο απόλυτο φεστιβάλ μπύρας, λουκάνικου και χοληστερίνης. Τα πράγματα είναι πολύ απλά, αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Μην ξεχάσεις να μας πάρεις μαζί σου γιατί από εμάς το έμαθες, έτσι;

4. Σε τρεις μέρες θα χορτάσεις συγκροτήματα και μουσική για όλο το χρόνο

Την πρώτη μέρα οι σαγηνευτικοί Gadjo Dilo θα μας καθηλώσουν, ενώ πιο πριν θα ανοίξουν το Festival ο MCD μαζί με την Idra Kayne. Tη δεύτερη ημέρα θα απολαύσουμε τον International Showman Tonis Sfinos μαζί με τους Jaguar Bombs και σε After Party τους BIETNAM, ενώ η τρίτη μέρα κλείνει εκρηκτικά με Koza Mostra και Blend Mishkin w/ Roots Evolution! Το κατάλαβες ότι θα σου βγει το burger από τη μύτη από τον πολύ χορό, έτσι;

5. Το ξέρεις πολύ καλά ότι η δίαιτα δεν σου ταιριάζει καθόλου

Το καλοκαίρι πέρασε, οι selfies στις παραλίες ξεθώριασαν, τα μαγιό μπήκαν στην ντουλάπα, η γυμναστική και η διατροφή βγαίνουν από το ημερήσιο πρόγραμμά σου. Φθινόπωρο έρχεται, χειμώνας έρχεται, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου: Αναπλήρωσε όσα στερήθηκες τρεις μήνες τώρα! Φάε τα burger σου που τόσα λαχταράς, ξεκίνα τις μικρές ατασθαλίες που δίνουν χρώμα (και κιλά) στη ζωή σου. Έχεις πολύ χρόνο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Ξεκίνα να τον εκμεταλλεύεσαι από τώρα και μην σκέφτεσαι ακόμα τις... καλοκαιρινές χυλόπιτες.

Εισιτήρια:

Γενική Είσοδος - Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων με 1 μπύρα | 4€ [Μόνο Προπώληση]

Γενική Είσοδος - με 1 μπύρα | 5€

Γενική Είσοδος - 3ημέρου με 1 μπύρα | 10€

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: www.viva.gr/tickets/festival/palio-amaksostasio-osu/burgerfest-2018

Περισσότερες πληροφορίες:

Official Url: burgerfest.gr

Official Facebook Page: www.facebook.com/burgerfestgr

Official Instagram Page: www.instagram.com/burgerfest_gr

Official Facebook Event: www.facebook.com/events/231176404315861

Official You Tube Channel: www.youtube.com/channel/UC4Qb_vczLjtHvCdwoPntNng?view_as=public