Το συγκινητικό τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Πολ Γουόκερ (vid)

Gazzetta team
Το συγκινητικό τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Πολ Γουόκερ (vid)
Το ντοκιμαντέρ για τον θάνατο του ηθοποιού Πολ Γουόκερ συγκινεί.

Πέντε χρόνια μετά το θάνατο του ηθοποιού Πολ Γουόκερ σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όταν ο φίλος του Ρότζερ Ρόντας έχασε τον έλεγχο της Πόρσε που οδηγούσε με αποτέλεσμα το supercar να καρφωθεί σε κολόνα και να τυλιχτεί στις φλόγες, το νέο ντοκιμαντέρ της σειράς «Ι Αm» έρχεται να μας δείξει διάφορες στιγμές από τη ζωή του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Με τίτλο «I Am Paul Walker» πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά επεισόδιο, μετά τα «I Am Chris Farley» και «I Am Heath Ledger», ντοκιμαντέρ που επικεντρώνονται στις ζωές διάσημων ανθρώπων που πέθαναν με τραγικό τρόπο σε νεαρή ηλικία.

Το αφιέρωμα στον σταρ των ταινιών δράσης «Οι μαχητές των δρόμων» θα είναι γεμάτο με βίντεο από προσωπικές στιγμές από την παιδική του ηλικία και αργότερα με την οικογένειά του που βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, καθώς και συνεντεύξεις μελών της οικογένειάς του, συνεργατών, παιδικών φίλων του, αλλά και του ίδιου του Γουόκερ.

«Η κόρη μου και το σέρφινγκ, αυτή είναι η ζωή και για αυτά τα πράγματα με νοιάζει περισσότερο», συνήθιζε να λέει ο Γουόκερ, όπως αναφέρει στο ντοκιμαντέρ ο σκηνοθέτης Ρομπ Κοέν.

Μεταξύ άλλων, ο αδερφός του ηθοποιού, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός του φιλμ μιλά για τις πράξεις φιλανθρωπίας του Γουόκερ -μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας- αλλά και για την άγνωστη συνεισφορά του και στήριξη στις προσπάθειες ανοικοδόμησης της Αϊτής μετά τον καταστροφικό σεισμό

«Αν τον αγαπούσατε όπως εμείς θα λεγάτε: γιατί εκείνον κι όχι εμάς;», ακούγεται να λέει ο Ταϊρίς Γκίμπσον στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε.

Το «I Am Paul Walker» θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου στο Paramount Network.

Πηγή: reader.gr