10 πράγματα που πρέπει να έχεις απαραίτητα μαζί σου στις καλοκαιρινές διακοπές με την κοπέλα σου!

Gazzetta team
10 πράγματα που πρέπει να έχεις απαραίτητα μαζί σου στις καλοκαιρινές διακοπές με την κοπέλα σου!
Λίγο πριν χαλαρώσεις τελείως και αφήσεις πίσω σου κάθε έννοια υποχρέωσης, θυμήσου να πάρεις αυτά τα πράγματα μαζί σου. Για το δικό σου καλό…

Η δουλειά είναι όλο τον χρόνο δύσκολη/βαρετή/ανυπόφορη/κουραστική. Υπάρχει όμως μια μέρα τον χρόνο που είναι και τα 4 ταυτόχρονα!

Είναι η μέρα πριν την πολυαναμενόμενη άδεια, που θα πάρεις το κορίτσι σου και θα το πας διακοπές κάπου μακριά και παραδεισένια!

Τότε είναι που πραγματικά ο χρόνος δεν κυλά και το μόνο που σκέφτεσαι είναι «7 ώρες έμειναν… τώρα 6.30…τώρα 6…».

Κι όταν τελειώσει χαλαρώνεις! Σκέφτεσαι πως είσαι έτοιμος να σαλπάρεις για άλλα μέρη, πιο εξωτικά!

Έλα όμως που πριν χαλαρώσεις τελείως, πρέπει να μην ξεχάσεις να πάρεις κανένα από τα 10 παρακάτω πράγματα μαζί σου!

Power Bank

Για να μην ξεμένεις ποτέ από μπαταρία! Δύσκολο να θυμηθεί η κοπέλα σου να το φέρει μαζί της, οπότε το βάρος πέφτει όλο σε εσένα. Κι εννοείται πως είναι φορτισμένο στα… κόκκινα, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να σας σώσει.

Το βιβλίο σου

Για τις στιγμές εκείνες που θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο μαζί, αλλά σιωπηλά. Η καλύτερη λύση δεν είναι να ανοίξετε τις τηλεοράσεις και τα tablet, αλλά να «βυθιστείτε» στα βιβλία σας. Όταν «αναδυθείτε» ο χρόνος θα σας φαίνεται λίγο πιο κοντά στους ρυθμούς ζωής που ονειρεύεστε.

Tablet

Είπαμε να μην ασχολείστε όλη την ώρα με το tablet, όχι να μην το έχετε καν μαζί σας! Οι διακοπές είναι οι μέρες εκείνες του χρόνου που έχετε το δικαίωμα να αποκοπέιτε απ' όλες τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, ωστόσο μια ματιά στις εξελίξεις, πάντα μπορείτε να την κάνετε! Ή απλά να χαζέψετε τις φωτογραφίες που τραβήξατε από την ημερήσια εκδρομή σας…

Το καπέλο σου

Γελάτε ίσως, αλλά όταν φτάσετε τελευταίοι στην παραλία (κι όμως γίνεται) και δεν έχει ξαπλώστρα και ομπρέλα ούτε για δείγμα, ή όταν πάτε σε εκείνη την ακτή που δεν έχει παρά 3 δεντράκια σκιά κι αυτά πιασμένα, θα σας σώσει! Καπέλο και πάλι καπέλο λοιπόν!

Noxzema Invisible

Διακοπές θα πει καλοκαίρι. Καλοκαίρι θα πει ζέστη. Ζέστη θα πει ιδρώτας. Και κάπου εκεί σταματάνε όλα και ξεκινάει το Noxzema Invisible! Με αυτό δεν έχεις να φοβάσαι την κακοσμία στις διακοπές σου. Ούτε η κοπέλα σου… Ξεχνάς επίσης τα λευκά σημάδια στα μαύρα ρούχα και τα κίτρινα στα λευκά, χάρη στην τεχνολογία “Clear Protect”!

Για το κομμάτι της περιποίησης του δέρματός σου λοιπόν (και των ρούχων σου) φροντίζει το αγαπημένο μας Noxzema! Πάμε παρακάτω.

Το δίπλωμα οδήγησης

Για πολλούς ίσως είναι δεδομένο, καθώς το κουβαλούν πάντα μαζί τους. Για όλους τους άλλους όμως, που ίσως το ξεχάσουν στο αμάξι τους π.χ., μην κάνετε αυτό το λάθος. Ακόμα κι αν έχετε πει πως δεν θα νοικιάσετε αυτοκίνητο, ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να τύχει. Κι επειδή εσείς θα οδηγήσετε (μάλλον) αν χρειαστεί, πάντα το δίπλωμα οδήγησης μαζί!

Το καλό σας πουκάμισο

Όλο τον χρόνο περιμένετε να έρθουν αυτές οι μέρες που θα «σβήσουν» την κούραση ενός ολόκληρου χρόνου. Αυτό φυσικά σημαίνει πως δεν θα ξεκουραστείτε απλά, αλλά θα βγείτε κιόλας, να πιείτε τα ποτά σας και να ακούσετε τις μουσικές σας. Φροντίστε λοιπόν για αυτές τις εξόδους να είστε περιποιημένοι και κομψοί, φορώντας το αγαπημένο σας (ακόμα καλύτερα «της») πουκάμισο! Και καλή διασκέδαση!

Γυαλιά ηλίου

Ίσως το πιο χρήσιμο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Ακόμα περισσότερο όταν πας διακοπές με την κοπέλα σου και θα είσαι με τις ώρες στην παραλία. Πριν φύγεις τσέκαρε δύο και τρεις φορές να βεβαιωθείς πως τα έχεις μαζί σου, γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος εφιάλτης από το να φτάσεις στο προορισμό σου και να συνειδητοποιήσεις πως θα είσαι σε όλες τις διακοπές σου με… μισόκλειστα τα μάτια ή με ένα γυαλί των 5 ευρώ!

Τάβλι

Πολλά και ωραία τα καλοκαιρινά σπορ, αλλά σαν το... τάβλι κανένα! Ναι, ακόμα και με την κοπέλα σου! Αν δεν ξέρει μπορείς να της μάθεις, αν πάλι «το έχει», τότε θα κάνετε επικές μονομαχίες, θα κρατάτε σκορ, θα πειράζετε ο ένας τον άλλον και θα… ανάψουν όσο πρέπει τα αίματα!

Αντικουνουπικά

Τόσο για το πριν. Όσο και για το μετά. Γιατί δεν θες να περάσεις το βράδυ σου με το να ξύνεις τα πόδια σου κάθε 30’’, να μετράς πόσα κουνούπια σου επιτέθηκαν και να αναρωτιέσαι πως γίνεται να τσιμπάνε μόνο εσένα κι όχι αυτήν. Είναι δύσκολο να μην την… μισήσεις γι’ αυτό! Τα αντικουνουπικά λοιπόν θα σώσουν την σχέση σου!

Α! Και το Noxzema!

Καλές διακοπές!