Το νέο CHEFI GRILL θα σου μάθει τι εστί πεντανόστιμο κρέας!

Γιάννης Κονταξής
Το νέο CHEFI GRILL θα σου μάθει τι εστί πεντανόστιμο κρέας!
Βρήκαμε το μοναδικό μέρος στην Αθήνα που έχει τόσο εθιστικά νόστιμο μενού.

Η κουζίνα που συνδυάζει το πεντανόστιμο ριζότο χωριάτικη σαλάτα, τις παπαρδέλες με μανιτάρια, αλλά και τον εξωτικό σολομό με σως μάνγκο, κάνει την ανατροπή και μας δείχνει και την άλλη πλευρά της.

Την Τρίτη 12 Ιουνίου λανσάρει λαχταριστά πιάτα βγαλμένα από το GRILL, εξίσου απίθανα όπως αυτά που μας έχει συνηθίσει το CHEFI.

Μην μπερδευτείτε και νομίζετε ότι ξαφνικά θα αλλάξουν τα πάντα. Τα ήδη αγαπημένα σας πιάτα από το μενού του CHEFI, όπως και τα γλυκά, παραμένουν στη θέση τους και θα μπορείτε να τα παραγγέλνετε όσο συχνά θέλετε.

Αυτό που αλλάζει και θα σας κάνει να περνάτε κάθε βράδυ στο CHEFI είναι πως πλέον θα μπορείτε να τρώτε εμπνευσμένα πιάτα στο Grill, δημιουργημένα από την ίδια εξαιρετική ομάδα που ξέρετε και εμπιστεύεστε άφοβα για την εξυπηρέτησή σας.

Μπριζόλα γάλακτος, κεφτεδάκια, BBQ spare ribs, rib eye, burger και άλλα σε συνδυασμό με τις καλύτερες τηγανητές πατάτες του κόσμου. Και όλα αυτά σε τιμή που θα σας κάνει να μην πιστεύετε ότι μπορείτε να φάτε θεϊκές λιχουδιές με τόσο οικονομικό τρόπο.​

Όλα αυτά στον κήπο μιας μονοκατοικίας στο Χαλάνδρι, περιτριγυρισμένη από λουλούδια, κυπαρίσσια και φυτά που έτσι μαγικά σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το νέο CHEFI GRILL! Άλλωστε, ο κήπος του CHEFI είναι φτιαγμένος για να σε κάνει να απολαμβάνεις και την παραμικρή μπουκιά. Μία βόλτα από εκεί θα σας πείσει για του λόγου το αληθές.

CHEFI The Restaurant:

Περικλέους 31, Χαλάνδρι

Κρατήσεις: τηλ. 2106815774 / E-mail: [email protected]

www.chefi.gr

www.facebook.com/chefitherestaurant

www.instagram.com/chefi_grill/