Οι νικητές του διαγωνισμού για το «Burger Fest» Θεσσαλονίκης!

Gazzetta team
Οι νικητές του διαγωνισμού για το «Burger Fest» Θεσσαλονίκης!
Το Gazzetta σε στέλνει στην απόλυτη γιορτή του burger, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στις 18-20 Μαΐου.

Το Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της χώρας αφιερωμένο στο burger, ταξιδεύει για πρώτη φορά βόρεια, για μια ανοιξιάτικη στάση στη Θεσσαλονίκη, σε ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο.

Από 18 έως 20 Μαΐου, στη Δ.Ε.Θ., θα διοργανωθεί το Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018, σε ένα χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει με τις καταλληλότερες συνθήκες τις συμμετοχές από τα αγαπημένα σας burger houses και τις χιλιάδες των επισκεπτών που θα δώσουν δυναμικό παρών.

Τις μοναδικές γεύσεις του Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018 θα έχετε τη δυνατότητα να τις συνοδεύσετε με μουσική. Επειδή φαγητό χωρίς την κατάλληλη μουσική υπόκρουση δεν πάει, η ομάδα του Burger Fest -για την απόλαυση σας και μόνο- ετοίμασε ένα δυναμικό και εκρηκτικό Line Up αγαπημένων καλλιτεχνών. Την πρώτη μέρα θα απολαύσουμε τον International Showman Tonis Sfinos μαζί με τους Kazoo, τη δεύτερη τους The Bon Viveurs [Ex The Burger Project] και Vanilla The Band, ενώ η τρίτη μέρα κλείνει εκρηκτικά με Locomondo και BΑiLdSA.

Τέλος, το φεστιβάλ θα κλείσει με το Μεγάλο Βραβείο του Καλύτερου burger house για το Burger Fest - Θεσσαλονίκη 2018 και καλύτερου burger του φεστιβάλ που θα ψηφίσει αποκλειστικά το κοινό.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν χάνεται τέτοια φάση!

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

Βαγγέλης Γκούβας

Ιωάννης Ασλανίδης

Εύη Γκαραλιού

Χρήστος Μάης

Ράνια Μαρκαντά

Oι προσκλήσεις ισχύουν για μια από τις 3 μέρες του Festival και οι νικητές μπορούν να επιλέξουν όποια από τις 3 μέρες θέλουν. Οι προσκλήσεις αφορούν μόνο την είσοδο στο χώρο και δεν περιλαμβάνουν κάποια άλλη παροχή. Οι νικητές παρακαλούνται να έχουν μαζί τους και την ταυτότητά τους.