Θα «καούμε» στο Netflix αν κρίνουμε απ' όσα έρχονται τον Απρίλη! (vid)

Gazzetta team
Θα «καούμε» στο Netflix αν κρίνουμε απ' όσα έρχονται τον Απρίλη! (vid)
Επιτυχημένες σειρές, ταινίες για όλα τα γούστα αλλά και πολλές ενημερωτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ θα προσπαθήσουν να κρατήσουν στα ύψη το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού.

To Νetflix σημειώνει τεράστια επιτυχία ήδη από τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στην Ελλάδα κι οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας ετοιμάζουν «καυτό» Απρίλιο για τους εν Ελλάδι συνδρομητές τους.

Η αρχή έγινε ήδη από την πρώτη ημέρα του μήνα, όπου παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντερ για τη ζωή, την καριέρα και το τραγικό τέλος του Βραζιλιάνου πιλότου της Formula 1, Άιρτον Σένα, ενώ τη σκυτάλη πήραν οι σειρές «Δημόσιος Κίνδυνος», η τριλογία του Τζέισον Μπορν, η ταινία «Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», το θρίλερ «Το ξύπνημα των νεκρών» αλλά κι ταινία φαντασίας «12 πίθηκοι» με τον Μπραντ Πιτ και τον Μπρους Γουίλις.

Στη συνέχεια ακολουθούν η παιδική υπερπαραγωγή της Dinsey και της Pixar, «Ψάχνοντας την Ντόρι» στις 4 Απριλίου , η πρώτη σεζόν της σειράς «Χαμένοι στο Διάστημα» στις 13 του μήνα, ο τρίτος κύκλος της σειράς "Fargo" στις 20 Απριλίου αλλά και δεκάδες ακόμη σειρές και ταινίες για να μην χάσετε ούτε λεπτό από τις αγαπημένες σας παραγωγές.

Μείνετε συντονισμένοι...