Η #MeToo ιστορία της Τζένιφερ Λόπεζ (pics)

Gazzetta team
Η #MeToo ιστορία της Τζένιφερ Λόπεζ (pics)
«Ναι, μου είχε ζητηθεί να δείξω το στήθος μου σε σκηνοθέτη. Αν το έκανα; Φυσικά και όχι», ανέφερε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε συνέντευξη στο Harper's Bazaar και εξιστόρησε τη δική της ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως δεν είχε εμπειρίες ίδιες με αυτές που αφηγήθηκαν κάποιες γυναίκες δημόσια: «Αλλά αν ρωτάτε αν ένας σκηνοθέτης μου έχει πει να βγάλω το πουκάμισό μου και να δείξω τα στήθη μου; Ναι, μου το έχει πει» εξομολογήθηκε. «Το έκανα; Όχι, δεν το έκανα» συνέχισε.

Διευκρίνισε πως αυτό συνέβη στο πλατό, σε μια απ' τις πρώτες ταινίες της: «Όταν αντιμίλησα, τρόμαξα» είπε. «Θυμάμαι την καρδιά μου να πάει να βγει απ' το στήθος μου. Σκεφτόμουνα "Τι έκανα; Αυτός ο άνθρωπος μ' έχει προσλάβει"».

Αν και ήταν στα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία του κινηματογράφου, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε επίγνωση ότι αυτή η συμπεριφορά (του σκηνοθέτη) δεν ήταν «σωστή». «Αλλά πιστεύω ότι, σε τελευταία ανάλυση, το Μπρονξ μέσα μου είπε κάτι σαν "Όχι, δεν το ανεχόμαστε"» τόνισε.

Η Λόπεζ στηρίζει, δημόσια, τα κινήματα #MeToo και Time's Up. Πρόσφατα, τη μέρα της απονομής των Χρυσών Σφαιρών, έδινε μια ομιλία στο Πουέρτο Ρίκο: ήταν ντυμένη στα μαύρα, έδειξε αλληλεγγύη στο κίνημα Time's Up, μίλησε για την επιθυμία ισότιμης μεταχείρισης.