H Σάνσα Σταρκ τυλιγμένη στις φλόγες για το νέο X-Men (pics)

Gazzetta team
H Σάνσα Σταρκ τυλιγμένη στις φλόγες για το νέο X-Men (pics)
H Σόφι Τέρνερ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία X-Men και μας προϊδεάζει για όσα θα δούμε στη «μεγάλη οθόνη».

Στις πρώτες φωτογραφίες από την περιπέτεια φαντασίας «X-Men: Dark Phoenix» που δημοσιεύει αποκλειστικά το περιοδικό «Entertainment Weekly» η Σόφι Τέρνερ - η Σάνσα Σταρκ του «Game of Thrones» - εντυπωσιάζει τυλιγμένη στις φλόγες.

Όπως και στην προηγούμενη ταινία της σειράς, «X-Men: Apocalypse», υποδύεται την Τζιν Γκρέι (ρόλος που στις πρώτες ταινίες ανήκε στη Φάμκε Γιάνσεν).

Στη νέα ταινία η Γκρέι καταλαμβάνεται από μια σκοτεινή δύναμη που απελευθερώνει όλες τις τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές της δυνάμεις, αλλά την καταστρέφει εσωτερικά, μετατρέποντάς την σε «κακό» της ταινίας.

Δείτε την στο εντυπωσιακό εξώφυλλο:

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες που θα δείτε στο Gallery, εκτός από την Τέρνερ συναντάμε και πάλι τον Τζέιμς ΜάκΑβοϊ ως Καθηγητή Χ, τον Μάικλ Φασμπέντερ ως Μαγκνέτο, την Τζένιφερ Λόρενς ως Μιστίκ και βλέπουμε για πρώτη φορά την Τζέσικα Τσαστέιν, που υποδύεται έναν εξωγήινο που αλλάζει μορφές και προσπαθεί να αξιοποιήσει τις δυνάμεις της Τζιν Γκρέι για τους δικούς του σκοπούς.

Η πρεμιέρα της ταινίας «X-Men: Dark Phoenix» είναι προγραμματισμένη για τις 2 Νοεμβρίου του 2018.