Τα πιο τρελά γούρια των αθλητών (pics & vids)

Gazzetta team
Τα πιο τρελά γούρια των αθλητών (pics & vids)
Και ενώ θα περίμενε κανείς μεγάλοι και καταξιωμένοι αθλητές να έχουν... ξεμπερδέψει από γούρια και προκαταλήψεις, όπως όλα δείχνουν, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση στη Novibet (21+)!

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι! Όλοι έχουμε γούρια. Όλοι μας έχουμε κάποια αντικείμενα που πιστεύουμε ότι για κάποιον περίεργο λόγο θα μας φέρουν τύχει όταν την χρειαστούμε!

Σαν φοιτητές δηλαδή δεν είχατε ένα... τυχερό στυλό που σας «βοηθούσε» να περάσετε μαθήματα στην εξεταστική; Όταν πηγαίνετε για μπάσκετ με τους φίλους σας, δεν φοράτε την «τυχερή» σας μπλούζα; Όταν βγαίνετε ραντεβού, δεν φοράτε το «τυχερό» σας εσώρουχο;

Όχι;

Μη λέτε ψέματα, μια παρέα είμαστε, όλοι έχουμε κάτι να πιστεύουμε ότι θα μας φέρει γούρι.

Φυσικά πολλές φορές τα γούρια και οι προκαταλήψεις μας φαίνονται ανόητα και παιδικά και είναι σπάνιο κάποιος να παραδεχθεί ότι έχει.

Και όμως έρευνες, δείχνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν σε κάποιο είδος... δεισιδαιμονίας, που μάλιστα όλο αυτό έχει τόσο επίδραση στην ψυχολογία τους, που πολλές φορές τους δίνει την απαραίτητη ώθηση για να πετύχουν τον στόχο τους!

Κάπως έτσι λοιπόν σκέφτηκαν και οι άνθρωποι της Novibet και έβγαλαν τη νέα ξεκαρδιστική διαφήμιση με παίκτες στοιχήματος και τα τρελά τους γούρια.

Γιατί σε ένα που συμφωνούμε όλοι μας είναι ότι ανεξάρτητα από ό,τι πιστεύεις, όταν έχει να κάνει με στοίχημα η με την αγαπημένη μας ομάδα, όλα τα αφήνουμε πίσω και πιστεύουμε ακόμα και ότι αν αλλάξουμε θέση, θα αλλάξει το σκορ!

'Όπως εδώ για παράδειγμα:

Πάμε λοιπόν να δούμε τα 10 πιο τρελά γούρια που έχουν διάσημοι αθλητές.

1) Ο βασιλιάς των προλήψεων Γιάννης Ιωαννίδης

«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην είναι προληπτικός! Η ζωή η ίδια αναγκάζει τον άνθρωπο να είναι προληπτικός», έχει δηλώσει επανειλημμένα ο Γιάννη Ιωαννίδης και πως να μην τον πιστεύουμε!

Από το ίδιο σακάκι που φορούσε πάντα στα παιχνίδια, από τα ίδια πράγματα που κρατούσε πάντα στα χέρια του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, την οδηγία να βάζει πάντα ο Φιλίππου το τελευταίο καλάθι στην προθέρμανση έως τους αναπληρωματικούς που κάθονταν πάντα με την ίδια σειρά στον πάγκο, ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν έχει αντίπαλο σε αυτόν τον τομέα!

2) Οι τηγανιτές πατάτες της Πορτογαλίας

«Το γούρι ήταν οι τηγανητές πατάτες και η κόκα κόλα στο τραπέζι. Είναι παράδοξο γιατί δεν κολλά με τις σωστές διατροφικές συνθήκες των ποδοσφαιριστών. Εμείς πηγαίναμε κόντρα στο ρεύμα», έχει δηλώσει ο Νίκος Νταμπίζας αναφορικά με τα γούρια της θρυλικής ομάδας του 2004! Και όπως φαίνεται, έπιασαν και με το παραπάνω!

3) Ο μοναχικός Karim Benzema

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν τους αγώνες, αλλά και τις προπονήσεις, φοράει τα παπούτσια του σε διαφορετικό χώρο από τους συμπαίκτες του! Μάλιστα, για να το τερματίσει, αναγκάζει τον φροντιστή να ακουμπήσει τα παπούτσια του για γούρι! (φέτος πάντως δεν φαίνεται να πιάνει)

4) Rafael Nadal, ο άνθρωπος που «κοντράρει» στα ίσια τον Γιάννη Ιωαννίδη

Ο Ισπανός τενίστας σε κάθε αγώνα ακολουθεί πιστά μια ιεροτελεστία που είναι το λιγότερο παράξενη. Μπαίνει στο court πάντα με το δεξί κρατώντας πάντα μία ρακέτα ενώ για κανέναν λόγο δεν πατάει τις γραμμές! Μόλις αφήσει την τσάντα του πιάνει αμέσως το πάσο του αγώνα.

«Καλά ως εδώ», θα μας πείτε! Περιμένετε όμως, έχει και άλλο.

Τραβάει το σορτς του, βγάζει τη ζακέτα του, κοιτάζει την κερκίδα, βάζει πλάτη τον διαιτητή αλλά και τον αντίπαλο παίκτη.

Έχει και άλλο περιμένετε!

Δίνει τα μπουκάλια του πάντα στο ίδιο Ball boy, πίνει το ενεργειακό του gel ακολουθώντας τέσσερα 4 συγκεκριμένες κινήσεις, σκουπίζεται πάντα μετά από κάθε πόντο, βάζει τα μπουκάλια του το ένα ακριβώς δίπλα στο άλλο, ελέγχει αν τα μαλλιά του είναι πίσω από τα αυτιά, ενώ αλλάζει μπλούζα, πριν, μετά αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα! Και είναι πιθανό να ξεχάσαμε και κάμποσα!

5) Το ίδιο σορτσάκι του Michael Jordan

O Air δεν μένει έξω από αυτή τη λίστα και όπως θα μπορούσε άλλωστε, καθώς πάντα μα πάντα φορούσε το κολεγιακό του σορτσάκι από το πανεπιστήμιο της North Carolina από όπου και ξεκίνησε κάτω από εκείνο των Chicago Bulls! Και επειδή τότε στο ΝΒΑ φορούσαν σχετικά κοντά σορτσάκια, ο MJ ζήτησε να φοράει μακρύ για να το κρύβει και να μη φαίνεται. Και κάπως έτσι, από ένα γούρι του G.O.A.T., καθιερώθηκαν τα μακριά σορτσάκια στο ΝΒΑ καθώς όλοι ήθελαν να τον αντιγράψουν!

6) O... γαμπρός Cristiano Ronaldo

Είναι σε όλους γνωστό ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ περιποιείται τον εαυτό του και την εμφάνιση του, ίσως λίγο παραπάνω από όσο πρέπει! Είναι όμως τέτοιο το κόλλημά του που κατέληξε να είναι το γούρι του! Έτσι λοιπόν, πριν από κάθε ματς, ο CR7 ξυρίζεται σε όλο του το σώμα και πηγαίνει και για κούρεμα! Και επειδή συνήθως η Ρεάλ έχει 2 αγώνες την εβδομάδα, μάλλον τσάμπα τα πετάει τα λεφτά του. Φέτος πάντως δείχνει ότι αυτό, δεν πιάνει και πολύ...

7) H ρουτίνα της Serena Williams

Ενώ η επιθετικότητα και ο ανταγωνισμός της στο γήπεδο της έχουν δώσει τη φήμη της ως μιας από τις μεγαλύτερες παίκτριες του τένις όλων των εποχών και φόβητρο για κάθε αντίπαλο, η Serena Williams πιστεύει ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας της το χρωστάει στην ρουτίνα που ακολουθεί με τα γούρια της! Για παράδειγμα από το να φέρνουν τις παντόφλες του.. ντους στο court, να δένει τα κορδόνια της με ένα συγκεκριμένο τρόπο και να χτυπάει την μπάλα πέντε φορές πριν το πρώτο σερβίς της και δύο φορές πριν το δεύτερο και τέλος να φοράει το ίδιο ζευγάρι κάλτσες κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά! Μάλιστα πιστεύει ότι αν δεν τα κάνει όλα αυτά, θα χάσει!

8) O 99άρης Turk Wendell!

Ο πρώην παίκτης των New York Mets και των Chicago Cubs είχε καταντήσει εμμονικός με τα γούρια του και είναι και ένας από τους λόγους που ενώ έχει σταματήσει για πάνω από μια δεκαετία, ακόμα αποτελεί σημείο αναφοράς σε ότι αφορά τα γούρια! Πηδούσε πάνω από τις γραμμές όταν περπατούσε στο court, μασούσε πάντα μαύρη γλυκόριζα ενώ... βούρτσιζε τα δόντια του μεταξύ των περιόδων! Επίσης φορούσε ένα κολιέ διακοσμημένο με δόντια από άγρια ζώα που είχε κυνηγήσει και σκοτώσει ο ίδιος! Βέβαια το τερμάτισε το 2000 όταν και ζήτησε από τους Mets νέο συμβόλαιο με 9.999.999,99 δολάρια προς τιμήν του αριθμού 99 που φορούσε!

9) Ο άνθρωπος που κοιμάται με τον εχθρό, Jason Terry

Ο πρώην άσος των Dallas Mavericks και νυν συμπαίκτης του Γιάννη στους Milwaukee Bucks, κάπως το τερματίζει! Σε κάθε αγώνα φοράει πέντε ζευγάρια κάλτσες, που τις σηκώνει μάλιστα μέχρι το γόνατο. Αλλά το καλό το κάνει πριν από τους αγώνες! Πριν από κάθε αγώνα λοιπόν, κοιμάται φορώντας για πιτζάμα το... σορτσάκι της αντίπαλης ομάδας! Μάλιστα...

10) O φωτογράφος Sergio Ramos!

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ίσως το πιο... light γούρι, απλά το αναφέρουμε επειδή το κάνει μόνο όταν πρόκειται για κατάκτηση τροπαίου! Ο Sergio Ramos λοιπόν, λέει ο ίδιος στους συμπαίκτες του πως και που θα κάτσουν πριν από κάθε πανηγυρική φωτογραφία μέσα στο γήπεδο!