«Όργια» του Τζόνι Ντεπ με δύο μοντέλα στο νέο βίντεο κλιπ του Marilyn Manson (vids)

Gazzetta team
«Όργια» του Τζόνι Ντεπ με δύο μοντέλα στο νέο βίντεο κλιπ του Marilyn Manson (vids)
Στο βίντεο για το τραγούδι «Kill 4 Me», ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός φαίνεται πως περνά πάρα πολύ καλά.

Μόλις ένας μήνας έχει περάσει από τότε που ο Μέριλιν Μάνσον και ο Τζόνι Ντεπ υποδύονταν τον Κάιν και τον Άβελ στο παρανοϊκό βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Say10», και οι δύο φίλοι ξανασμίγουν για ένα νέο κλιπ, που αυτή τη φορά περιλαμβάνει όργιο με δύο μοντέλα.

Το «Kill 4 Me» είναι καλύτερο τραγούδι από το προηγούμενο, και το βίντεο που σκηνοθέτησε ο Μπιλ Γιούκιτς έχει κάτι από «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», «Sliver» (για όσους θυμούνται το ηδονοβλεπτικό θρίλερ με τη Σάρον Στόουν) και κάτι από «Μάτια ερμητικά κλειστά».

Συμπρωταγωνιστούν τα μοντέλα Τζόσελιν Μπάιντερ και Μπέιλι Κάουπερθγουέιτ, τα οποία στο τέλος πέφτουν στο κρεβάτι με τους δύο σταρ, για να ακολουθήσουν πλάνα που απορούμε πώς πέρασαν από τη λογοκρισία του YouTube.

Μιλώντας για το βίντεο, ο Mάνσον είπε: «Το εσώρουχο που βλέπετε να καίγεται είναι το δικό μου. Και αυτός που το καίει είναι ο Τζόνι. Αισθάνθηκα ντροπή να είμαι γυμνός μπροστά στα κορίτσια. Και ο Τζόνι το ίδιο. Μπορεί να είμαστε φίλοι εδώ και χρόνια, αλλά κάτι τέτοιο δεν το έχουμε ξανακάνει».

Πηγή: Reader.gr