Το νέο trailer του «Οι τελευταίοι Τζεντάι» έχει μία έκπληξη (vid)

Gazzetta team
Το νέο trailer του «Οι τελευταίοι Τζεντάι» έχει μία έκπληξη (vid)
Είναι μικρό (μόλις 45 δευτερόλεπτα) αλλά πολύ καλό. Ένα νέο τρέιλερ για το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι» έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση, σε διάλειμμα του τελικού του πρωταθλήματος μπέιζμπολ.

Περιέχει πλάνα που δεν έχουμε ξαναδεί, με χαρακτηριστικότερο όλων εκείνο με τον Λουκ Σκάιγουόκρερ (Μαρκ Χάμιλ) μέσα στο πιλοτήριο του Μillennium Falcon. Ο Λουκ είχε να μπει στο διαστημόπλοιο του Χαν Σόλο από τότε που ήταν... αμούστακο παλικάρι, και το ύφος του λέει πολλά.

Εν τω μεταξύ η παραγωγός των ταινιών «Star Wars» Καθλίν Κένεντι εμφανίστηκε στη εκπομπή «The Star Wars Show», όπου αποκάλυψε ότι η Disney σχεδιάζει τις ταινίες των επόμενων 10 χρόνων: «Ψάχνουμε να δούμε προς τα που θα κατευθυνθούν αφηγηματικά. Ιστορίες πέρα από το Επεισόδιο 9, με αυτούς τους νέους χαρακτήρες: τη Ρέι, τον Πο, τον Φιν, τον BB-8. Ψάχνουμε επίσης ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μπούνε στον κόσμο του Star Wars και να μας ταξιδέψουν σε μέρη που δεν έχουμε ξαναπάει».

Όπως παρατηρήσατε, η Κένεντι αναφέρει τη Ρέι, τον Πο, τον Φιν και το ρομποτάκι BB-8, που σημαίνει ότι θα βγουν ζωντανοί και από την ένατη ταινία, που θα ακολουθήσει τους «Τελευταίους Τζεντάι». Ποιον δεν αναφέρει; Τον Κάιλο Ρεν, ή αλλιώς Μπεν Σόλο. Μπεν, δεν σε βλέπουμε καλά...

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη:


Πηγή: reader.gr