Το «Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος» και οι ταινίες της εβδομάδας (vids)

Gazzetta team
Το «Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος» και οι ταινίες της εβδομάδας (vids)
Κόλιν Φερθ και Τσάνινγκ Τέιτουμ συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία Kingsman, ενώ επιστρέφει το prequel του «Σχιζοφρενή Δολοφόνου με το Πριόνι» αυτή την εβδομάδα (21-27/09).

Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος

Η ταινία «Kingsman: H Μυστική Υπηρεσία» έμαθε στον κόσμο την Kingsman – μία ανεξάρτητη, διεθνή υπηρεσία πληροφοριών που δουλεύει με το πιο υψηλό επίπεδο διακριτικής ευχέρειας, της οποίας ο απόλυτος στόχος είναι να κρατάει τον κόσμο ασφαλή. Στο «Kingsman: ο Χρυσός Κύκλος», οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα πρόκληση. Όταν καταστρέφονται τα κεντρικά τους γραφεία και ο κόσμος βρίσκεται σε ομηρία, το ταξίδι τους, τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού. Με τους Κόλιν Φερθ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζούλιαν Μουρ.

Ακόμα Κρύβομαι για να Καπνίσω

Ένα χαμάμ στο Αλγέρι λειτουργεί για δεκάδες γυναίκες όλων των ηλικιών ως καταφύγιο μακριά από τη βία, την καταπίεση και την κακομεταχείριση των ανδρών. Βγάζουν τις μαντίλες, ηρεμούν και μιλούν για όλα. Οι συζητήσεις τις οδηγούν συχνά σε αντιπαραθέσεις, όταν όμως η 16χρονη έγκυος Μεριέμ θα πάει στο χαμάμ, οι γυναίκες θα πρέπει να ενωθούν για να τη γλιτώσουν από την οργή του αδερφού της.

Στο Τέλος του Τούνελ

Ο Χοακίν είναι παγιδευμένος στο ίδιο του το σπίτι, μετά από ένα ατύχημα που τον άφησε σε αναπηρικό καροτσάκι. Πνιγμένος στα χρέη, νοικιάζει ένα δωμάτιο του σπιτιού στην εξωτική χορεύτρια Μπέρτα και την εξάχρονη κόρη της. Η άβολη συνύπαρξη τους μετατρέπεται σιγά σιγά σε φιλία κι ερωτικό ενδιαφέρον, έως ότου ο Χοακίν ανακαλύψει ότι η Μπέρτα βρίσκεται εκεί για άλλο λόγο. Μαζί με τους συνεργάτες της είχαν οργανώσει το τέλειο έγκλημα, έως ότου ο Χοακίν αποφάσισε να παρέμβει.

Το Κύμα

Την ώρα που ο γεωλόγος Κρίστιαν ετοιμάζεται να φύγει με την οικογένειά του από το Γκεϊράνγκερ ώστε να δουλέψει εκτός πόλεως, μια ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή τον ανησυχεί. Οι φόβοι του επαληθεύονται όταν μια ισχυρή δόνηση σηκώνει τσουνάμι ύψους 85 μέτρων, δίνοντας στον ίδιο και τους υπόλοιπους κατοίκους της πόλης μόλις δέκα λεπτά για να σωθούν.

Ομίχλη τον Αύγουστο

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, μία συγκινητική ιστορία, με πρωταγωνιστή τον 13χρονο Έρνστ Λόσσα. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου πολέμου, ο 13χρονος Έρνστ βρίσκει την οικογένεια που είχε από καιρό χάσει ανάμεσα στις νοσοκόμες και τα άλλα παιδιά του ιδρύματος που ζούσε. Σύντομα όμως ανακαλύπτει πως το ίδρυμα αυτό είναι η βιτρίνα ενός ναζιστικού προγράμματος ευθανασίας και αποφασίζει να επαναστατήσει.

Emoji: Η Ταινία

Σε έναν μυστικό κόσμο μέσα στα smartphones, την Τεξτόπολη, ζουν τα emoji, καθένα από τα οποία έχει μία και μόνο έκφραση στο πρόσωπό του. Εκτός από τον Τζιν, ένα υπερκινητικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές εκφράσεις. Αποφασισμένο να βρει τον Κώδικα που θα τον κάνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ξεκινά ένα ψηφιακό ταξίδι μέσα στις εφαρμογές του τηλεφώνου με τη βοήθεια του καλύτερού του φίλου Κόλλα-Πέντε και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης.

Leatherface

Η ταινία αποτελεί το prequel του «Σχιζοφρενή Δολοφόνου με το Πριόνι». Ο μετέπειτα ψυχικά άρρωστος εκτελεστής με το πριόνι συναντάται σε νεαρή ηλικία όπου, μαζί με ακόμα τρεις συγκρατούμενους του, δραπετεύουν από την ψυχιατρική κλινική στην οποία βρίσκονται έγκλειστοι, απαγάγοντας και μια νοσοκόμα την οποία βυθίζουν στον απόλυτο τρόμο. Ένας εξίσου διαταραγμένος ψυχικά αστυνομικός αρχίζει να τους κυνηγάει, με αποτέλεσμα ένα από τα παιδιά να πέσει θύμα του και να καταστραφεί το μυαλό του για πάντα.

Πηγή: Reader.gr