Η Taylor Swift επέστρεψε και εκδικείται άπαντες! (pics & vid)

Αντωνία Σπανού
Η Taylor Swift επέστρεψε και εκδικείται άπαντες! (pics & vid)
Η Taylor Swift παρουσίασε το νέο της τραγούδι και η Αντωνία Σπανού σχολιάζει το video clip που δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο γύρω από τον χαμό που γίνεται με το όνομα της. Κυκλοφόρησε και εκτοξεύτηκε το νέο hit.

Έχει ακούσει τα απίστευτα τα τελευταία δύο χρόνια και έχει δώσει απίστευτες «μάχες» με τα media.

Η Taylor Swift που έχει προλάβει να γράψει την δικιά της ιστορία στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, μετά από μια ονειρεμένη αρχή στην καριέρα της, είδε το άλλο πρόσωπο του τύπου.

Εκεί που είχε καταφέρει να διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες «persones» του Χόλιγουντ και να ανέβει χρησιμοποιώντας εντελώς διαφορετικά «κόλπα» από τα συνηθισμένα (γυμνό, πρόκληση και λοιπές καταχρήσεις) και τελικά να χτυπήσει κορυφή ήρθαν όλες οι λάθος επιλογές για να την πετάξουν στο χάος της ανελέητης κριτικής και ανθρωποφαγίας και να την αλλάξουν θέση στον χώρο.

Έβαλε φυσικά και εκείνη το χεράκι της και δεν σταματούσε να «πέφτει» από το ένα σκάνδαλο στο άλλο, με τα media να μην της χαρίζονται και να γυρνούν «τούμπα» όσα θετικά είχαν γράψει για εκείνη.

Η Swift κάποια στιγμή ξεκίνησε να κάνει το ένα επικοινωνιακό λάθος μετά το άλλο και η φήμη της άρχισε να κατρακυλά.

Αποφάσισε να μείνει εκτός της δισκογραφίας και το μόνο που απασχολούσε πλέον ήταν οι τσακωμοί με... άπαντες. Από αγαπημένο γλυκό κορίτσι των media έγινε η πρωταγωνίστρια σε σκάνδαλα που όλο και φούντωναν.

Η προκλητική της σχέση της με τον Tom Hiddleston, αμέσως με τον τον Calvin Harris, κρεμάστηκε στα μανταλάκια και γράφτηκαν τα άπειρα για εκείνη.

Έπειτα ήρθε το ξεκατίνιασμα με την Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ, έπειτα και πάλι το ξεκατίνιασμα με την Κέιτι Πέρι, ενώ πρόσφατα κέρδισε τον δικαστικό αγώνα που έκανε εξαιτίας της σεξουαλικής παρενόχλησης από DJ, που είχε δεχθεί πριν χρόνια.

Πλέον και μετά από αρκετό κυνηγητό με τους παπαράτσι εδώ και καιρό κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Look What You Made Me Do» και έχει δημιουργήσει έναν απίστευτο χαμό στην Αμερική.

Η Swift αποφάσισε να απαντήσει σε όλα εκείνα που την κατηγορούν και ο τρόπος είναι προκλητικός και εξαιρετικός.

Κυκλοφόρησε το videoclip, το οποίο σύμφωνα με το Associated Press, μόνο την ημέρα που κυκλοφόρησε παίχτηκε πάνω από οκτώ εκατομμύρια φορές στο Spotify, ακόμα 19 εκατομμύρια φορές στο YouTube και πλέον κατέχει το ρεκόρ και στις δύο πλατφόρμες.

Οι fans αντέδρασαν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους στο νέο τραγούδι, αλλά το videoclip ήρθε για να αποστομώσει άπαντες και να δηλώσει ξεκάθαρα ότι η Swift επέλεξε να απαντήσει με έναν τουλάχιστον εντυπωσιακό τρόπο.

Μέσα σε αυτό υπάρχουν αναφορές με έμμεσο ή πιο... άμεσο τρόπο σε όλες τις προστριβές της όλο αυτό το διάστημα, ενώ δεν διατάζει να βάλει τους... πολλαπλούς εαυτούς της να σχολιάσουν όλα όσα γράφονται για εκείνη στον τύπο.

Από το ότι είναι ψεύτρα, κλαψιάρα, εκμεταλλεύεται τα γεγονότα για να το παίζει θύμα, μέχρι να κάνει έμμεση αναφορά στο 1 συμβολικό δολάριο που κέρδισε από την διαμάχη της με τον DJ για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, όπως και στις φίλες του που δεν στάθηκαν στο πλευρό της σε όλα αυτά που πέρασε.

Η Swift μετά την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Tom Hiddleston κατάφερε και χάλασε ότι με μαεστρία είχε χτίσει σε ολόκληρη την καριέρα της.

Το προφίλ της ήταν άψογο και έφτασε στην κορυφή ως ένα εξαιρετικό πρότυπο.

Κάπου εκεί όμως όλα διαλύθηκαν. Έκανε όλες τις λάθος επιλογές, μπήκε σε προσωπικές αντιδικίες, τα media την «ξέσκισαν» και το προφίλ της τσαλακώθηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Πλέον και μετά από αποχή 2 χρόνων επιστρέφει και δηλώνει πράγματα με τον δικό της τρόπο. Απαντάει σε όλους και σε όλα και προφανώς σκοπεύει να πάρει πίσω όσα είχε καταφέρει να κερδίσει στην πορεία της.

Τώρα αν θα το καταφέρει με ένα σύστημα πλέον να είναι φανερά εναντίον της μένει να το δούμε στην συνέχεια.

Πάντως το νέο της videoclip είναι εντυπωσιακό!