Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Low Bar (pics)

Gazzetta team
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Low Bar (pics)
Tο θρυλικό Low, ένα bar από το οποίο όλοι κάποιοι στιγμή έχουμε περάσει, παραμένει μέχρι σήμερα το καλύτερο σποτ για κοκτέιλ!

Ακολουθεί πραγματικός διάλογος:

Πόσες φορές έχετε στείλει και εσείς κάτι ανάλογο; Πόσες φορές φύγατε ξημερώματα (χωρίς να δίνετε δικαιώματα) από το Low έχοντας περάσει υπέροχα, έχοντας δει όμορφο κόσμο, έχοντας κάνει νέες παρέες;

Αφήστε, απαντάμε εμείς: πάρα πολλές!

Γιατί λίγα πράγματα είναι τόσα χρόνια σταθερά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Νέα μαγαζιά ανοίγουν συνεχώς που υπόσχονται... "σούπερ ντούπερ φοβερά και τρομερά κοκτέιλ και παρεΐστικο ύφος σε έναν υπέροχα διακοσμημένο με την τελευταία λέξη της μόδας, χώρο".

Αλλά όπως είπαμε, σημεία των καιρών είναι αυτά και περνούν.

Ελάχιστα είναι τα bars που διατηρούν το αρχικό τους ύφος και τον χαρακτήρα τους και δεν... λυγίζουν σε νέες μόδες και τάσεις.

Ένα από αυτά, ίσως το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, είναι το Low Bar στη Νέα Ερυθραία.

Και γράφουμε ότι είναι "το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα" γιατί σπάνια θα συναντήσεις άνθρωπο σε όλη την Αθήνα (και όχι μόνο) που να μην έχει περάσει από το Low έστω και μια φορά στη (νυχτερινή) ζωή του!

Ένα Bar που απέχει μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και τόσα χρόνια κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους: μας σερβίρει τα καλύτερα κοκτέιλ χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες!

Όπως δηλαδή πρέπει να κάνουν τα bars που σέβονται τον εαυτό τους, την ιστορία τους και πάνω από όλα, τους πελάτες τους.

Αφού λοιπόν δοκιμάσετε το Spicy Mango ή το Tropical Velvet ή όποιο άλλο κοκτέιλ σας κλείσει το μάτι από τον κατάλογο, θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές ένα ακόμη καλοκαίρι (και φθινόπωρο).

Το πάρτι στο Low ξεκινάει από τις 19:00 και κρατάει έως ότου φύγει και ο τελευταίος, χαρούμενος θαμώνας.

Και όταν λέμε πάρτι, το εννοούμε με την... καλή έννοια: Κάθε Παρασκεύη και Σάββατο 80s, funk, soul και rock ήχοι είναι παντού στην ατμόσφαιρά κάνοντας το ΣΚ μας ακόμα καλύτερο και την διάθεσή μας όπως πρέπει να είναι! Ανεβασμένη στα ύψη.

Τα καλά όμως δε σταματούν εδώ.

Από τον Οκτώβριο ξεκινούν στο Low ξανά τα live οπότε είναι σίγουρο ότι και αυτόν τον χειμώνα, το ξημέρωμα θα μας βρίσκει στη Νέα Ερυθραία.

Δεν πιστεύουμε να σκέφτεστε κάτι καλύτερο...

Βρείτε το Low στο Facebook.

Low Bar: Χαρ. Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Νέα Ερυθραία, τηλ. 210 6202187.