Γιατί στην Ίο γίνονται τα καλύτερα πάρτι (pics)

Gazzetta team
Γιατί στην Ίο γίνονται τα καλύτερα πάρτι (pics)
Το απόλυτο καλοκαιρινό concept, το Bacardi RUMIX - Summer Series, πηγαίνει στο νησί της ξέφρενης διασκέδασης.

Το Bacardi έχει αποδείξει ότι ξέρει από πάρτι.

Γιατί τι άλλο θες για να περάσεις καλά σε ένα νησί; Μουσική, χορό, beach bars, clubs και φυσικά τα αυθεντικά Bacardi cocktails -σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού σε όλο στον κόσμο.

Μετά τα εκρηκτικά event στη Μύκονο και την Πάτρα, άλλα ελληνικά νησιά και άλλες ανατρεπτικές τοποθεσίες- πρωταγωνιστές του Bacardi RUMIX - Summer Series παίρνουν τη σκυτάλη για να βάλουν «φωτιά» στο καλοκαίρι μας.

Επόμενος σταθμός είναι η Ίος που όπως όλα δείχνουν θα δώσει το κάτι παραπάνω –δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο νησί είναι η πρώτη επιλογή των νέων που αποζητούν την ξέφρενη διασκέδαση.

Όποια παρέα έχει περάσει ένα καλοκαίρι στην Ίο πάντα έχει μια ιστορία να διηγηθεί.

Με λίγα λόγια: «What happens in Ios stays in Ios».

Στις 28 Ιουλίου, λοιπόν, το Bacardi RUMIX πάει στο θρυλικό Far Out Beach Club.

Αυτό το beach party θα τα έχει όλα: εκρηκτική μουσική, ασταμάτητο χορό και φυσικά δροσιστικά, original Βacardi Mojitos.

Γιατί ποιο είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε Βacardi;

Δυόσμος, ζάχαρη, lime και φυσικά αυτή η μοναδική γεύση του Bacardi Rum – ή αλλιώς η γέυση του καλοκαιριού.

Το mojito είναι το αγαπημένο μας cocktail και το μοναδικό που καταφέρνει μόνο με το άρωμα του να μας ταξιδέψει στα αγαπημένα μας νησιά, στις καλύτερες παραλίες και να μας επιτρέψει να ζήσουμε ξανά τις καλύτερες αναμνήσεις μας.

Η αλήθεια είναι όμως ότι ακόμη και το τέλειο cocktail δεν αρκεί για ένα άκρως επιτυχημένο πάρτι (αν και είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά).

Έτσι, σε αυτά τα πάρτι, τα τελευταία hits μιξάρονται με κλασικές επιτυχίες, όπως ακριβώς μιξάρει το Bacardi την κουβανέζικη καταγωγή του με τη δημιουργικότητα του κάθε bartender και όλα δένουν γλυκά.

Πριν ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας για Ίο, μην ξεχάσετε να μπείτε στη σελίδα του Bacardi στο Facebook για να είστε συντονισμένοι με όλα τα RUMIX του καλοκαιριού.

Σε κάθε σταθμό του Bacardi RUMIX - Summer Series, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε στο ρυθμό του Bacardi Rum μέσα σε μια ατμόσφαιρα που θα ξεχειλίζει από έντονο beat, όμορφα πρόσωπα, καλή διάθεση και πολλές εκπλήξεις!

Ώπα, τι εννοείς με τι άλλο πάει το Bacardi;

Το Bacardi πάει με όλα: πάει με την παρέα, πάει με τη διάθεση, πάει με τη μουσική και φυσικά σηματοδοτεί την πραγματική διασκέδαση.

Έτοιμοι για το τέλειο πάρτι;