Βαλαβάνη: «Δεν κέρδισα το Survivor, αλλά βγήκα... Μις κλαψιάρα»! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Βαλαβάνη: «Δεν κέρδισα το Survivor, αλλά βγήκα... Μις κλαψιάρα»! (pics)
Πραγματική... φαν του Nτάνου έχει γίνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, κάτι που φαίνεται και από τα όσα είπε στο gazzetta.gr, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor! Αυτοσαρκάστηκε και με το κλάμα που έριξε στο παιχνίδι, ενώ μίλησε και για την δημοσιογραφία...

Του Νίκου Μαρούδα

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Η μέρα που περιμένει εδώ και μήνες όλη η Ελλάδα είναι σήμερα! Όχι, όχι δεν βγαίνει η χώρα από την κρίση. Ούτε κλείνει ο Μέσι σε μια από τις μεγάλες ομάδες της χώρας, ούτε καν υπάρχει τελικός EuroLeague ή Champions League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό! Το βράδυ αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής του Survivor.

Το παιχνίδι... φαινόμενο, που δεν σταματά να σπάει το ένα ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο, έφτασε στο φινάλε του. Φυσικά το gazzetta.gr, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ακόμα ένα μεγάλο γεγονός. Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε την Τρίτη στον μεγάλο ημιτελικό όπου συναντήσαμε όλους τους παίκτες.

Εκείνη όμως που βρήκαμε να έχει κάτι κοινό με εμάς ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Βλέπετε το κορίτσι αυτό που βρέθηκε στην εξάδα του παιχνιδιού, έχει την ίδια τρέλα με εμάς για τα αθλητικά! Έτσι λοιπόν, την σταματήσαμε και την είδαμε αμέσως να μας... νιώθει!

Δεν αρνήθηκε να μοιραστεί με το gazzetta.gr κάποια απ' όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο:«Είναι η πιο σημαντική και πιο μοναδική εμπειρία που έχω ζήσει μέχρι τώρα στη ζωή μου. Το Survivor για μένα ήταν ένα πραγματικό σχολείο. Μαθαίνεις να εκτιμάς πράγματα που είχε δεδομένα στη ζωή σου... Αν μου έλεγαν αύριο ότι αρχίζει και πάλι το Survivor και πως μπορώ να μπω, θα έμπαινα όχι για πέντε μήνες, αλλά για πολύ περισσότερο», μας είπε περιγράφοντάς εν συντομία αυτή την εμπειρία της.

Πολλοί θα έλεγαν πως μια φορά είναι αρκετή... Όχι όμως για την Ευρυδίκη! Προτιμάει τον χειμώνα να τον περάσει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο, παρά στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ. Ντάξει, λογικό... «Μου έδωσε πράγματα τα οποία θα τα θυμάμαι και θα τα κουβαλάω για μια ζωή μαζί μου. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και πάρα πολύ ευλογημένη γι' αυτό που έζησα, γνώρισα πάρα πολλά παιδιά τα οποία θα κρατήσω μέσα στη ζωή μου. Γίνανε πραγματικά δικοί μου άνθρωποι. Θα μου λείψει η παραλία, θα μου λείψουν πολλά πράγματα από εκεί. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που το έζησα!»

«Βγήκα “Μις κλαψιάρα 2017”»!

Δεν μπορεί, όλοι θα θυμάστε ποια έκλαψε περισσότερο στο παιχνίδι. Φυσικά η Ευρυδίκη! Με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού λοιπόν, το παραδέχεται πως βγήκε «Μις κλαψιάρα 2017», όταν μας μιλάει για τις πιο δύσκολες στιγμές της.

«Πιο δύσκολη στιγμή για εμένα ήταν πως δεν είχα επικοινωνία με την οικογένειά μου. Πιστεύω το καταλάβατε, ήμουν η πιο κλαψιάρα, βγήκα η “Μις κλαψιάρα 2017”, αφού δεν κατάφερα να κερδίσω το Survivor. Υπάρχει πολύ συγκίνηση όταν έχεις να μιλήσει με την οικογένειά σου 5 μήνες και να μιλάς μόνο αν κερδίσει κάποιο έπαθλο επικοινωνίας. Αμέσως μετά ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αντέξω την πείνα, το κρύο και την βροχή», Ευρυδίκη μου, εμείς σε νιώθαμε από τον καναπέ μας!

Σε ό, τι αφορά την καρύδα και την σχέση που θα έχει πλέον με αυτή; Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη: «Η σχέση μου με την καρύδα είναι πλέον τυπικές! Δεν έχω τον Κοκκινάκη να μας κάνει το ωραίο φακόριζο ή την ωραία καρύδα με τα πιτάκια του Ντάνου, αλλά από εδώ και πέρα όλα καλά!»

Φτάσαμε και στα κρίσιμα. Ντάνος ή Μάριος την ρωτήσαμε. Την απάντηση την γνωρίζαμε από πριν, αλλά εκείνη παρομοίωσε τον Ντάνο με... άλογο που καλπάζει για τη νίκη. «Θα υποστηρίξω Ντάνο! Έχω πει και όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι πως ποντάρω στο... άλογο που λέγεται Ντάνος, όχι μόνο γιατί ήταν στην κόκκινη ομάδα. Οk, μπορεί να είχα παρεξηγήσει πράγματα στον Ντάνο, έκανα ένα λάθος. Δεν είχαμε γνωριστεί καλά, όμως είχαμε την τύχη να το κάνουμε αυτό. Κάτσαμε και μιλήσαμε, τα συζητήσαμε, κατάλαβα ότι ο Γιώργος είναι ένα πολύ καλό παιδί, θα χαρώ πάρα πολύ να τον συναντήσω και μετά το παιχνίδι. Είπαμε ότι θα κάνουμε παρέα έξω, οπότε στο... άλογο Ντάνος 100%!», εντάξει Ευρυδίκη καταλάβαμε, είσαι... Ντανίτσα!

Ως αθλητική δημοσιογράφος που είναι όμως, τηρεί και τους κανόνες fair play! Αναφέρεται λοιπόν με τα καλύτερα λόγια και στον αντίπαλο του Ντάνου, Μάριο. «Ο Μάριος από την άλλη είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, πολύ δυνατός το έδειξε από τα πρώτα παιχνίδια. Πόσο μάλλον όταν γύρισε από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό που είχε και κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Καλή επιτυχία και στους δύο, αλλά από τη στιγμή που πρέπει να διαλέξω έναν, θα πω τον Ντάνο!», λέει και πλέον ετοιμαζόμαστε για το κλείσιμο της συνέντευξης.

Το παιχνίδι πλέον έχει τελειώσει για εκείνη και η πραγματική ζωή είναι και πάλι μπροστά της. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την Ευρυδίκη στα γήπεδα ή θα κάνει κάποια στροφή... «Μου έχει λείψει πάρα πολύ η δημοσιογραφία, θα δούμε! Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, οπότε θα επιμείνω για να συνεχίσω να βρίσκομαι στον χώρο», το ξέρουμε Ευρυδίκη, το... μικρόβιο αυτό δεν βγαίνει εύκολα από μέσα μας!