Beyond Good & Evil 2: Ένα μαγικό ταξίδι στο μέλλον

Gazzetta team
Beyond Good & Evil 2: Ένα μαγικό ταξίδι στο μέλλον
Το παιχνίδι Beyond Good & Evil έχει χαραχτεί στη μνήμη των gamers ως ένα από τα σημαντικότερα των περασμένων ετών και στη διάρκεια της έκθεσης Ε3 είχαμε τη δυνατότητα να μάθουμε κάποια πράγματα παραπάνω για τη συνέχειά του.

Του Παύλου Παπαπαύλου

Το Beyond Good & Evil 2 είναι λοιπόν γεγονός και για πρώτη φορά θα συνδυάζει στοιχεία RPG, online κόσμους μεγάλης έκτασης και αρκετές ώρες ταξίδι στο διάστημα. Βρισκόμαστε μεν αρκετά μακριά από την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η ομάδα ανάπτυξης κατάφερε να ετοιμάσει ένα δείγμα του τι θα περιμένουν οι παίκτες και μας το παρουσίασε.

Το παιχνίδι βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης εδώ και αρκετά χρόνια και έχει περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Πλέον, μιλάμε για ένα εντελώς νέο project, το οποίο και έχει φτιαχτεί από την αρχή, με νέα κατεύθυνση και στόχο να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων κονσολών. Μάλιστα, θα είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να μην απαιτεί από τον παίκτη να έχει γνωρίσει πρώτα το πρώτο μέρος της σειράς. Η νέα κυκλοφορία ετοιμάζεται εδώ και 3 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς έχει πέσει πάνω στην ανάπτυξη του σύμπαντος που θα διαδραματίζονται τα γεγονότα.

Ο ήρωας που θα δημιουργήσουν οι παίκτες θα ξεκινήσει από μια απλή μονάδα και σιγά σιγά θα φτιάξει το πλήρωμά του, θα αποκτήσει το πρώτο του σκάφος και στη συνέχεια ακόμη μεγαλύτερα διαστημόπλοια για να κάνει τα ταξίδια του με μεγάλη άνεση. Η ομάδα θα αποκτάει ξεχωριστά skill όσο προχωράει η ιστορία, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να παίξουν με φίλους τους, θα μπορούν να το κάνουν, αφού το Beyond Good & Evil 2 θα υποστηρίζει και online co-op.

Δείτε το πρώτο video του παιχνιδιού, που αποκαλύφθηκε στην έκθεση Ε3, στη συνέχεια


Δείτε μια τεχνική ανάλυση του τι έχει κάνει μέχρι στιγμής η ομάδα ανάπτυξης, στη συνέχεια