H επιχείρηση Cobra στο campaign του Call of Duty: WW II

Gazzetta team
H επιχείρηση Cobra στο campaign του Call of Duty: WW II
To Call of Duty: WW II ενθουσίασε το κοινό καθώς η σειρά επιστρέφει στις ρίζες της και αφήνει πίσω το φουτουριστικό περιβάλλον.

Η δημιουργός εταιρεία του τίτλου, Sledgehammer Games, έχει ερωτηθεί επανειλημμένα για το ποιες μάχες θα περιλαμβάνονται στο campaign και έτσι σε μια συνέντευξή τους στο Gamestop o CEO και ο συνιδρυτής της εταιρείας, Glen Schofield και Michael Condrey, αντιστοίχως, αποκάλυψαν πως μια από τις αποστολές του τίτλου θα είναι η Operation Cobra.

H συγκεκριμένη αποστολή θα παρουσιάζει τα γεγονότα που έλαβαν χώρα επτά εβδομάδες μετά την εισβολή στη Νορμανδία στις 25 Ιουλίου και σκοπός αυτής της αποστολής ήταν να σπάσει η αμυντική γραμμή των Γερμανών στο μέτωπο της Νορμανδίας και να προχωρήσουν τα στρατεύματα προς τη Γερμανία.

Να αναφέρουμε πως κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης επιχείρησης 3.000 αεροσκάφη των Ηνωμένων Πολιτειών άρχισαν να βομβαρδίζουν τα αντίπαλα στρατεύματα των Γερμανών, μένοντας στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος βομβαρδισμός που έγινε ποτέ. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που, ας μας επιτραπεί η έκφραση, η διάσημη επιχείρηση θα είναι μέρος ενός videogame.

Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου του 2017 για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Πηγή: enternity.gr