5 μέρη για να δεις το Final Four!

Gazzetta team
5 μέρη για να δεις το Final Four!
Από τις 19 μέχρι τις 21 Μαΐου, όλες οι οθόνες συντονίζονται με την Κωνσταντινούπολη, αλλά η επιλογή είναι δική σου.

Ξέρουμε τι θα κάνεις από τις 19 ως τις 21 Μαΐου.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε, όμως, είναι το μέρος που θα επιλέξεις να δεις τις 4 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να ελίσσονται στον δρόμο προς την κορυφή.

Εμείς αποφασίσαμε λίγες μέρες πριν το μεγάλο Final Four να μοιραστούμε τα 5 αγαπημένα μας μέρη, που θα μας επιτρέψουν να φτάσουμε λίγο πιο κοντά στο παρκέ.

5. Στο σπίτι του κολλητού

Κλασική επιλογή με εγγυημένη απόδοση. Δεν χάνει ποτέ το σενάριο που θέλει την παρέα να παίρνει τις προδιαγεγραμμένες θέσεις της στον καναπέ για να δει τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στη μάχη για το τρόπαιο.

4. Στα γραφεία του Gazzetta

Αυτή κι αν είναι εμπειρία. Η οθόνη εδώ δεν κλείνει ποτέ και οι αντιδράσεις σε κάθε φάση ποικίλλουν. Η πρόσβαση, βέβαια, δεν είναι εύκολη. Αλλά ο κάθε αναγνώστης μπορεί να κάνει μια προσπάθεια προσεγγίζοντας (tip: ευγενικά) τον κυρΓκατζέττα.

3. Στο Σινάν Ερντέν

Λίγα μέρη μπορούν να κοντράρουν το κατάμεστο γήπεδο στην Κωνσταντινούπολη. Οι πιο τυχεροί θα δουν από κοντά Ολυμπιακό, Ρεάλ, Φενέρ και ΤΣΣΚΑ να διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο. Οι υπόλοιποι δικαίως θα τους ζηλεύουμε.

2. Οπουδήποτε με NOVA GO

Είσαι στο γραφείο και κάνεις ότι δουλεύεις; Είσαι σε καφετέρια με την κοπέλα σου και δεν θες να χάσεις τον αγώνα; Για όλα υπάρχει λύση και το NOVA GO είναι εδώ για να σε σώσει. Όλα καλά λοιπόν και ο αγώνας ζωντανεύει όπου κι αν είσαι.

1. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Burger Fest

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να δεις το κάθε παιχνίδι από ένα μαλακό πουφ που απέχει λίγα μόλις μέτρα από τα περίπτερα με τα καλύτερα burgers της πόλης; Το Burger Fest σκέφτηκε πριν από εσένα για εσένα και αφιέρωσε έναν χώρο ειδικά στο Final Four.

Διάλεξε, λοιπόν, το αγαπημένο σου μπασκετικό γεύμα, άραξε και άσε τον Σπανούλη να βάζει τρίποντα.