Το Gazzetta σε στέλνει σε δύο ακόμη ταινίες του «1ο En Lefko Film Festival»! (Update: οι νικητές)

Gazzetta team
Το Gazzetta σε στέλνει σε δύο ακόμη ταινίες του «1ο En Lefko Film Festival»! (Update: οι νικητές)
Διεκδίκησε διπλές προσκλήσεις για τις ταινίες «Αντιπόρνο» και «Το Δείπνο».

Το «1ο En Lefko Film Festival» σηκώνει αυλαία την Τετάρτη 26 Απριλίου και το Gazzetta (ως χορηγός επικοινωνίας) δεν θα μπορούσε να λείπει.

Έτσι, δεν σας προτείνουμε μόνο τις 5 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε, αλλά χαρίζουμε και 5 διπλές προσκλήσεις για κάθε μία από τις παρακάτω ταινίες:

Αντιπορνό (Σάββατο 29 Απριλίου, 00:30, κινηματογράφος Δαναός)

Η Κιόκο είναι μια νεαρή, πανέμορφη καλλιτέχνις. Της αρέσει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, και πολύ συχνά βαριέται. Κι όταν βαριέται, της αρέσει να ταπεινώνει σεξουαλικά την βοηθό της Νορίκο. Αρκεί όμως κάποιος να φωνάξει “Cut!”, ώστε οι όροι του παιχνιδιού να ανατραπούν και η Νορίκο να πάρει το πάνω χέρι. Ο υπερ-παραγωγικός και αγαπημένος Σίον Σόνο επιστρέφει με κάτι που θα μπορούσε να περιγραφεί ως queer φεμινιστικό σοφτ πορνό, αλλά καταφέρνει ακόμη περισσότερα με τη ντελιριακή φαντασία και την οργιώδη χρωματική παλέτα του.

Το Δείπνο (Κυριακή 30 Απριλίου, 19:00, κινηματογράφος Δαναός)

Μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά, δύο παντρεμένα ζευγάρια βγαίνουν για φαγητό. Συζητάνε περί ανέμων και υδάτων, αλλά οι αερο­λογίες τους είναι μια απόπειρα να συγκαλύψουν την ένταση που υποβόσκει. Οι 15χρονοι γιοι τους έχουν διαπράξει μαζί ένα έγκλημα, το οποίο έχει καταγραφεί από κάμερα. Οι εικόνες έχουν μεταδοθεί από την τηλεόραση, αλλά τα δυο αγόρια δεν έχουν ταυτο­ποιηθεί ακόμη. Ωστόσο η σύλληψή τους επίκειται. Καθώς το δείπνο φτάνει στη γαστριμαργική του κορύφωση, τα προσωπεία της πολιτισμένης συ­μπεριφοράς πέφτουν και τα μαχαίρια βγαίνουν. Το απολαυστικό φιλμ του Όρεν Μόβερμαν τολμά να θέσει τα πιο ανησυχητικά ηθικά διλήμματα στο κέντρο της δράσης του, και καταφέρνει να περιγράψει τις πιο λεπτές ισορροπίες τρόμου με τη μαστοριά ενός περίτεχνου θρίλερ. Συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Βερολίνου.

Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση κια θα πρέπει να είναι μισή ώρα πριν την προβολή με την ταυτότητά τους στο σινεμά είναι οι:

«Αντιπορνό»

Παναγιώτης Ζάχος

Σταμάτης Εκμετζόγλου

Σπύρος Ολύμπιος

Χρήστος Σπανός

Μάνος Παπανδρέου

«Το Δείπνο»

Κωνσταντίνος Παπακαλός

Αθανασία Αναστασίου

Βασίλης Πυρομάλης

Βασίλης Φακίνος

Άννα Πετρίδου

Δες ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ.

Κινηματογραφικά διαμάντια της τρέχουσας παραγωγής, αστικές ιστορίες καλλιτεχνικής δημιουργίας, τηλεοπτικές σειρές-έκπληξη, ανοιξιάτικα happenings και διαδραστικές βιωματικές δραστηριότητες σε περιμένουν.

1ο En Lefko Film Festival: Στον Δαναό, στο Ιντεάλ και σε απροσδόκητες γωνιές της πόλης, από τις 26 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου.