Γιατί πρέπει να δεις το επόμενο ματς στο Burger Park (pics)

Gazzetta team
gazzetta default image fallback
Ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί στον Βύρωνα βάζει τρίποντο στη γεύση.

Cindy Crawford ή Stalone;

Η απάντηση μοιάζει εύκολη, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

Τουλάχιστον δεν είναι εύκολη όταν είσαι στο ολοκαίνουργιο Burger Park στον Βύρωνα.

Γιατί εδώ ο Σταλόνε παραπέμπει σε burger με δύο ολόκληρα χωριάτικα λουκάνικα, coleslaw, καραμελωμένα κρεμμύδια, κέτσαπ και μουστάρδα, ενώ η Σίντι έχει άλλα δυνατά χαρακτηριστικά όπως ψητό φιλέτο κοτόπουλο, μαριναρισμένο κόκκινο λάχανο και σάλτσα γιαουρτιού με harissa.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Έχει μπασκετάκι και θέλεις να πας με τους φίλους σου κάπου να το απολαύσεις, ενώ παράλληλα θα δοκιμάζεις γευστικά πιάτα και θα τα συνοδεύεις με μια μπίρα της αρεσκείας σου.

Ο Βύρωνας πια έχει τη λύση, αφού φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό πάρκο γεμάτο λαχταριστά burger.

Εδώ τα ψωμάκια ζυμώνονται και ψήνονται από τους ειδικούς καθημερινά, τα μπιφτέκια είναι από ολόφρεσκο μοσχαρίσιο κιμά και το προτεινόμενο ψήσιμο είναι medium well για να είναι η κάθε μπουκιά ζουμερή και απολαυστική. Αν παρόλα αυτά, βέβαια, κάποιος έχει ένσταση, λέει τη μαγική φράση «well done» και όλα λύνονται.

Τι επιλογές έχεις αν δεν θες να πας κατευθείαν για το μπέργκερ;

Από τα ορεκτικά αξίζει να δοκιμάσεις το Godfather, ένα open faced σάντουϊτς με κιμά, αβοκάντο και αυγό, αλλά και τις πατάτες τηγανιτές με τον κιμά.

Αν πάλι κάποιος έχει λιγούρα και για πίτσα, δεν θα φύγει απογοητευμένος.

Από την Greco Mascara μέχρι την Cosa Nostra με το σαλάμι, η αγαπημένη ιταλική συνήθεια έχει τη δική της θέση σε αυτό το μέρος.

Highlight το τραπέζι-ποδοσφαιράκι, το οποίο ΠΡΕΠΕΙ να κλείσεις τώρα.

Σε περίπτωση που δεν θες να βγεις από το σπίτι, αλλά θες ένα από τα λαχταριστά burgers να σου χτυπήσει το κουδούνι, το αγαπημένο σου στέκι προσφέρει και υπηρεσίες delivery.

Burger Park: Ευαγγελικής Σχολής 15, Βύρωνας, τηλ. 210 7600 008.