Τα 5 καλύτερα μέρη για την Τσικνοπέμπτη (pics)

Γιάννης Κονταξής
Τα 5 καλύτερα μέρη για την Τσικνοπέμπτη (pics)
Από το Κέντρο μέχρι το Περιστέρι, το Gazzetta προτείνει τα κορυφαία μέρη για να φας νόστιμο κρέας.

Η Τσικνοπέμπτη είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τις... ορέξεις όλων μας και το Gazzetta προτείνει τα πέντε πιο δυνατά μέρη για να φάει κανείς κρέας.

Πάντα, βέβαια, υπάρχει και η τίμια ταβέρνα της γειτονιάς.

Σε ένα από τα πιο classy και βραβευμένα εστιατόρια της πρωτεύουσας, το Vezene, η Τσικνοπέμπτη αποκτά εκλεπτυσμένα αρώματα και γεύσεις.

Σε περίπτωση που θέλετε παραδοσιακά πράγματα, γεμάτα μυρωδιές από ψησταριά και πραγματική τσίκνα, μπορείτε να επισκεφτείτε τον Κρητικό.

Όσοι μένετε στη Δυτική Αττική, γνωρίζετε ήδη ότι το καθιερωμένο ραντεβού σας για κρεατοφαγία είναι στο Basegrill και δεν χωρά αναβολή.

Βέβαια, υπάρχετε κι εσείς που είστε junkies του Κέντρου και δεν μπορείτε να φανταστείτε γεύμα Τσικνοπέμπτης χωρίς να επισκεφτείτε τον Τηλέμαχο.

Για το τέλος αφήσαμε και όλους εσάς που θέλετε να περάσετε μια πιο... αρτιστίκ Τσικνοπέμπτη που θα φέρει στο μυαλό σας εικόνες της Νέας Υόρκης. Το Food Mafia - Sin City είναι ο εκλεκτός προορισμός σας!

Μην καθυστερείτε, λοιπόν! Πάρτε τώρα τηλέφωνο να κάνετε κράτηση και αν δεν βρείτε, μην αγχωθείτε, έχει κι άλλες μέρες η εβδομάδα!