QUIZ: Με ποιον τρόπο θα πέθαινες στο «The Walking Dead»;

Γιάννης Κονταξής
QUIZ: Με ποιον τρόπο θα πέθαινες στο «The Walking Dead»;
Η αγαπημένη σου σειρά επιστρέφει στο FOX τη Δευτέρα (13/02) και εσύ έχεις πειστεί πως αν συνέβαινε μία Zombie Apocalypse, θα επιβίωνες. Είσαι σίγουρος;

Το «The Walking Dead» επιστρέφει στις οθόνες μας! Τη Δευτέρα (13/02), στις 22:40, οι έλληνες τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο FOX την πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της 7ης σεζόν και να μάθουν επιτέλους τι θα γίνει με τους «Σωτήρες».

Το πρώτο μισό της 7ης σεζόν έχει καταφέρει να εκτινάξει στα ύψη το ενδιαφέρον των φίλων της σειράς, καθώς η πλήρης ανατροπή της ειρηνικής συνύπαρξης των κατοίκων της Αλεξάντρια, οι νέες κοινότητες επιζώντων, οι θάνατοι αρκετών πρωταγωνιστών και το χάος που προκαλούν οι «Σωτήρες» έχουν δημιουργήσει ένα απίθανα ανατρεπτικό περιβάλλον.

Πλέον, η επιβίωση και ο θάνατος έχουν μπει ξανά στο καθημερινό λεξιλόγιο όλων μας και ανυπομονούμε να δούμε τι θα γίνει και ποιος θα επικρατήσει.

Το Koolnews, πιστό στο ραντεβού του με όλες τις σειρές που μας έχουν καθηλώσει, έφτιαξε ένα κουίζ για όλους εσάς που νομίζετε ότι σε μια ενδεχόμενη... αποκάλυψη θα σωθείτε και θα γλιτώσετε από των ζόμπι τα δόντια.

Λοιπόν, έχετε τα κότσια να δείτε πώς θα πεθαίνατε, αν παίζατε στο «The Walking Dead»;

Μην τρομοκρατηθείτε. Ένα απλό κουίζ είναι.

Παίξτε τώρα!