5 πράγματα για το Prison Break που πρέπει να ξέρεις πριν την επιστροφή του (pics & vids)

Gazzetta team
5 πράγματα για το Prison Break που πρέπει να ξέρεις πριν την επιστροφή του (pics & vids)
Πάει καιρός από όταν «έσκασε» η είδηση της επιστροφής του Prison Break στην τηλεόραση και τα συναισθήματα ήταν και παραμένουν ανάμεικτα.

Δεδομένου ότι μεγάλο μέρος του φανατικού του κοινού βαρέθηκε στα μέσα της τρίτης σεζόν και δε μπήκε καν στη διαδικασία να ολοκληρώσει την τέταρτη και τελευταία που έληξε με τον θάνατο του πρωταγωνιστή της, αφενός αναρωτηθήκαμε αν υπάρχει κάποιο νόημα στο come back, αφετέρου θεωρήσαμε ότι ίσως «ισιώσει» ό,τι πήγε πολύ στραβά προς το τέλος του. Μία κάθαρση αξίζει στο Prison Break, που με το ξεκίνημά του είχε προκαλέσει δικαίως χαμό, ενώ ακολουθώντας ό,τι είχε αρχίσει το «24 Hours», εισήγαγε μία εντελώς διαφορετική οπτική όσον αφορά στη σχεδόν μόνιμα προβλέψιμη εξέλιξη των τηλεοπτικών σειρών.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν ό,τι έχουμε μάθει ως τώρα, ό,τι άφησε εσκεμμένα το Fox να διαρρεύσει, και το παρουσιάζουμε:

1. Η ανάσταση του «Λαζάρου»
Σωστά κατάλαβες. Τί σόι come back Θα ήταν αυτό αν έλειπε ο πρωταγωνιστής Μάικλ Σκόφιλντ. Το θέμα είναι βέβαια, πως περιμένουμε να δούμε πώς ακριβώς θα δικαιολογηθεί η νεκρανάσταση του -πατέρα πια- Μάικ, που μας άφησε χρόνους στο τελευταίο επεισόδιο. Θα μου πεις, εδώ είχαν ζωντανέψει τη μητέρα του παιδιού του δόκτορα Σάρα Τανκρέντι, παρότι είχαμε δει το κεφάλι της μέσα σε κουτί, στον Μάικ θα κολλήσει ο σεναριογράφος;

2. Ο Μάικ ζει και βασιλεύει... στης φυλακής τα σίδερα που είναι για τους λεβέντες
Είναι κρατούμενος σε φυλακή της Υεμένης, ο αδερφός του Λίνκολν Μπάροους ενημερώνεται από το ρεμάλι T-Bag ότι μάλλον είναι ζωντανός και συνωμοτεί με τη Σάρα μπας και τον σώσουν. Οι ρόλοι αντιστρέφονται δηλαδή και ο Μάικ αυτή τη φορά, πρέπει να ξελασπώσει τον εαυτό του και να προστατεύσει μαζί και τα αγαπημένα του πρόσωπα, που όσο να πεις δεν είναι και οι σύγχρονοι Μαγκάιβερ για να αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Επίσης, γνωρίζουμε και τον γιο του, που μετά από τόσα χρόνια είναι ολόκληρο αγόρι, με... απορίες.

3. Η απόλυτη επιστροφή
Δεν είναι μόνο τα δύο αδέρφια και η Σάρα Γουέιν Κάλις (συμμετείχε και στο Walking Dead) που επιστρέφουν στα παλιά λημέρια. Πολ Άιντελστάιν (Πολ Κέλερμαν), Ρόμπερτ Κνέπερ (T-Bag), Αμάουρι Νολάσκο (Φερνάντο Σούκρε) και Ρόκμοντ Ντάνμπαρ (C-Note) δέχθηκαν να κάνουν το πολυπόθητο reunion. Μαζί τους γυρνούν και οι αρχικοί δημιουργοί και παραγωγοί της σειράς Πολ Σόιρινγκ, Νιλ Μόριτζ, Μάρτι Έιντελστάιν και Ντον Όλμστεντ.

4. Οι λεπτομέρειες
Τα γυρίσματα έγιναν στο Μαρόκο, και παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις καθυστερήσεις λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των συντελεστών, το περισσότερο υλικό έχει περάσει από επεξεργασία. Η 5η σεζόν αποτελείται από εννέα επεισόδια, η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 4 Απριλίου, στις 21:00 από το κανάλι Fox, ενώ θα προβάλλεται ημέρα Τρίτη.

5. Tα trailers
Τόσο ρομαντικό ξεκίνημα, ειδικά στο πρώτο βίντεο, πραγματικά δεν το περιμέναμε.

Πηγή koolnews.gr