Ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά!

Gazzetta team
Ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά!
Μετά την επιτυχία του «Αστακού», ο διεθνούς φήμης έλληνας σκηνοθέτης αναμένεται να κατακτήσει και τη μικρή οθόνη, με τη βοήθεια της Kirsten Dunst και του George Clooney.

"On Becoming a God in Central Florida" είναι ο τίτλος της νέας τηλεοπτικής σειράς που ετοιμάζει για το τηλεοπτικό κανάλι AMC η δημιουργική ομάδα του "The Walking Dead" και του "Humans", με πρωταγωνίστρια την Kirsten Dunst.

Η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός -που έκανε ηχηρό comeback το 2015 ως Peggy Blumquist στη 2η σεζόν του "Fargo"- θα υποδυθεί μία άφραγκη χήρα, η οποία καταφέρνει, στις αρχές της δεκαετίας του '90, να βρεθεί, από χαμηλόμισθη υπάλληλος σε θεματικό πάρκο με νεροτσουλήθρες, στην κορυφή της εταιρείας-πυραμίδα που την είχε φέρει με τις απατεωνιές της σε αυτή την οικονομική κατάσταση.

Το πιο σημαντικό κομμάτι της ιστορίας όμως είναι ότι ο Γιώργος Λάνθιμος θα υπογράφει τη σκηνοθεσία και ο George Clooney θα είναι σε ρόλο συμπαραγωγού.

Ο Λάνθιμος συνεχίζει να απολαμβάνει διεθνή αναγνώριση χάρη στον «Αστακό», ενώ αυτή την περίοδο ολοκληρώνει και την νέα του ταινία "The Killing Of A Sacred Deer" με τη Nicole Kidman και τον Colin Farrell.

Πηγή: Little White Lies