Ένα δυνατό εστιατόριο και 4 ακόμη μέρη για να βγεις! (pics)

Gazzetta team
Ένα δυνατό εστιατόριο και 4 ακόμη μέρη για να βγεις! (pics)
Προλαβαίνεις να επισκεφτείς τα παρακάτω μέρη πριν αλλάξει ο χρόνος;

Είσαι ήδη σε γιορτινό μουντ και δεν είναι δύσκολο να σε πείσουμε.

Αυτή τη βδομάδα θα βγεις, θα περάσεις καλά και θα καλωσορίσεις το 2017 όπως πρέπει.

Πιάσε το ημερολόγιο και πάμε!

Δευτέρα

Η Monika θα βρίσκεται στις 26 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο, στις 19.00. Συνοδευόμενη από την επταμελή μπάντα της θα δώσει μια εορταστική συναυλία, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων και εσύ δεν θα λείπεις. Το καλύτερο; Η εισοδος είναι ελεύθερη.

Τρίτη

Εργάσιμη και αν δεν είσαι σε άδεια ή απλώς σπίτι σου, τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα ξορκίσεις το κακό στριμώχνοντας μια βόλτα στο μικροσκοπικό αγαπημένο μας καφέ που ακούει στο όνομα Grain και βρίσκεται στην Ομήρου.

Τετάρτη

Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου πλησιάζει και εσύ δεν έχεις παρά να αρχίσεις να ζεσταίνεσαι. Πήγαινε να πεις κανένα ψέμα στο Liar Man στο Γκάζι: «Το 2017 θα πηγαίνω γυμναστήριο κάθε μέρα και θα κόψω το αλκοόλ». Εδώ μπορείς να πεις ό,τι θες, συνοδεία ποτού. Παίζεις εντός έδρας.

Πέμπτη

Δεν έχεις φάει καλά αυτές τις μέρες. Ένα (ακόμη) δείπνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα έιναι απαραίτητο. Κλείσε τραπέζι στο Malconi's στο Κολωνάκι και δοκίμασε καταπληκτική πίτσα και tagliata που θα σου μείνει αξέχαστη. Δεν σε στέλνουμε όπου κι όπου.

Παρασκευή

Τι έμεινε; Λίγες ώρες ακόμη για να γευτείς το 2016. Και θα το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο. Πού; Στο Mosaiko. Γιατί αυτό το μπαρ είναι όσο εναλλακτικό θέλουμε και μας τραβάει σαν μαγνήτης 365 μέρες τον χρόνο. Στην πρωτελευταία θα κολλήσουμε;